expensive minutes

Det är läskigt hur snabbt det kan gå att göra av med tusen spänn.. :( Jag tog cykeln inom hööks  efter skolan och var där i Max 5 minuter medan jag plockade ihop ett regntäcke, ett schabrak, en luva och ett sett med bensydd...jaja, pållen min kommer bli grymt snygg på nästa tävling iaf :D
På tal om tävling satt jag idag på historielektionen (som varade heela dagen och jag var på väg att somna ett flertal gånger!) och planerade tävlingar ;)
17 oktober - 90+90 i Munka
24 oktober - 90+1m på hfrk
06 november - 90+1m hässleholm eller torns - beroende på var pappa vill köra!
27 november - 95+1m åsbo Julahoppningar
Nu ska jag kolla på tv så det blir en lite tidigare kväll än dem tidigare i veckan...
ungefärlig dagens outfit och så hade jag en långärmad vit bolero, min
stora svarta stickade halsduk och vita knästrumpor ist för gråa :)
puss&godnatt!

Gräsklipparkillen :)

Har precis ätit lunch på husman och sitter för tillfället i soffan :) idag händer inte så mycket mer än att jag Ska till hööks och köpa den blåa outfiten till min pålle som förövrigt var bäst på träningen igår! Hon kände lite kontig på framtidningen men gick som en klocka på banan sen! Det blir två 90- klasser i munka den 17 och sen blir det en 90 och en meter den 24 på Hfrk :) jag träffade för övrigt Tobias igår igen! Hihi (gräsklipparkillen) hihi,... See ya' ;)

Mobilbloggning... :)

Sitter och väntar på att språket ska börja, jag orkar inte! Jag förstår ju inte vad dom säger över huvud taget! Aja, jag får väl överleva, har ju inte så mycket val... Idag blir det att stressa hem efter skolan, äta någonting snabbt och sen övningsköra ut till gården för att packa transporten och hästen och så ska mamma (!) köra mig till träningen :) Måste också berätta att jag använde min rabattkupong, köp 3 betala för 2, på H&M idag på lunchen efter att vi hade haft lunchmöte på hälsovisionen :) pusspuss! <3

Pictures :)

Lite bilder på Star från Hagen och när jag "lösgalopperade" samt longerade efter att ha upptäckt att staketet inte var helt! haha :P
Góa ponny-hästen! <3

in the skoola...

har håla och sitter och läser alla möjliga olika bloggar, haha duktigt Matilda! Jag har verkligen ingen som helst självdiciplin längre, jag som skulle läsa "The Notebook" men det får vänta tills  jag kommer hem. Mycket mysigare att kunna krypa ihop i soffan med massor av kuddar och filtar och en kopp té med tanke på det super tråkiga höstvädret som för tillfället vilar över helsingborg. Sommar, en Kort vinter och vår är helt okej men hösten kan väl bara ta sitt pick och pack och disappear eller något!
I alla fall kan jag berätta hur skönt det faktiskt var att cykla till skolan idag! Kände mig så duktig imorse, tyvärr känns det inte lika motiverande att cykla hem igen men jag har ju inte så mkt val! :) måste också tillägga att jag cyklade hela rundan runt Håkantorp igår när Maja red på Lickis (ca 30 min)  haha bara jag inte blir värsta hälsofreaket! Men det tror jag inte är så stor risk dock!

another sunday without the sun...

Nu är det nära..  Idag var huset på annons i tidningen och det kändes väldigt konstigt att se vårt hus där, under till salu sidorna.. Det känns att det är på riktigt nu när det börjar hända lite "större" saker. När fotografen (som var väldigt duktig) var här och fotade fantastiska bilder kändes det bara kul och inte så allvarligt som det faktiskt är.
Detta huset var helt nytt för oss, ingen har bott här tidigare och därför känns det svårt att lämna det. Men samtidigt får vi ett jättefint mycket större hus att flytta till istället. I det nya huset har det också hänt en massa saker och snart är köksinredningen redo att sättas in :)
Nog om hus! Igår kom Cissi och då blev det en rejäl dressyrträning! Att jag sen var sjuk är ju en annan sak... men det gick bra i alla fall och idag hade jag tänkt "lösgaloppera" henne i paddocken för ärligt talat orkar jag inte rida idag. Det blir lite foto istället :)
Nu ska vi köra!
(Måste bara tillägga att jag tränade innan,
*300 varv med min "vikt" rockring
*rygglyft, "sitta i stolen" och armarna i 90 grader med vikt i händerna,
känner mig duktig :) )

ingen stjärna..

..blev det tyvärr på Star när jag klippte henne, det var inte så lätt! haha men nästa gång så!
Jag har verkligen världens snällaste häst, hon stod bara hur lugnt och stilla som helst när jag klippte henne, och maskinen lät Mycket!
Måste säga att jag är nöjd med tanke på att jag aldrig gjort det tidigare :)
Ganska soft dag idag, Börjar första lektionen 13.20! och så slutar jag 16.00, mindre kul, men ändå bra! Vaknade av att lille Hasse hoppade upp i min säng, och jag började nysa, vadå allergisk? Så gick jag i alla fall upp och lagade omelett till frukost :)
Söta lille katten! <3
Hade lite beslutsamhetsångest över dagens klädval.. min garderob känns tom och jag vill bara fylla på med allt möjligt! men tillslut blev det såhär :)
Nu ska jag packa ihop mina saker och snart bege mig till skolan..

lång dag..

Kändes som att jag tillbringade heela dagen på hfrk igår! Först blev det en runda dit med Lickis i släpet för Maja skulle rida LC:1 på henne :) Det gick väldigt bra för att vara första gången måste jag säga!

Söta lilla Lickis och Maja :)
Sen åkte vi hem och bytte häst och tillbaka till hfrk, jag hade ju också fått för mig att tävla dressyr på min för övrigt hopphäst! Hon var superfin på framridningen, sen blev det tyvärr lång väntan i ridhuset innan det var vår tur eftersom dom var sena :/ Ingen kommentar förutom att Star tyckte det var väldigt märkliga hinder runt hela banan! (dock hoppade hon aldrig ut!)
Efter den totalt misslyckade dressyren packade jag in hästen i transporten och väntade på att hoppningen skulle börja. Hon var riktigt fin både på framridningen och hoppningen, sen blev det ytterligare lång väntan i ridhuset innan det var vår tur med hon gick riktigt bra fram till oxern med blåa vågplank där vi dels kom lite snett och hon gillade inte hindret så hon stannade! men jag tog om linjen och hon hoppade super! Har tyvärr inga bilder från hoppningen men det kommer antagligen film på facebook :)
Idag var jag hemma hemma från skolan igen pga en jävla huvudvärk! = Jag har sovit i princip hela dagen, trevligt att man är pigg nu då! Tur att jag har sovmorgon imorgon, det lär behövas tror jag..
Skulle egentligen klippt min pålle idag men med tanke på att det har regnat typ Hela dagen har det inte varit aktuellt så det får bli imorgon, om jag lyckas ska jag spara en stjärna på rumpan på henne! haha Gulligt!
Star - Min stjärna ;) <3


lördag

Åkte till stallet tidigare för att rida igenom dressyrprogrammet men det var ju lagom kul när det började regna jättemycket och blåste som värsta stormen! I vilket fall som helst var jag tvungen att duscha hästen eftersom hon inte längre var skäck, utan brun haha så nu är hon ren igen!  Sen fick Licka sig en frisyr omgång, jättesöt blev hon i ponnylugg! Bilder kommer imorgon eftersom kameran är inpackad i bilen inför imorgon ;)
nu ska jag sova eftersom jag ska upp väldigt tidigt imorgon då maja först ska tävla på Lickis :)

sjuk idag :/

Tråkig dag i skolan igår, Det började med att snickaren körde mig från lägenheten till mammas affär :) Väldigt snällt! Sen gick jag ner till skolan 10.15 och då visar det sig att lektionen är inställd och den första och ända lektionen för dagen är språk kl 13.20! Vadå irriterande!? Jag gick till hälsovisionen och köpte mat som jag tog med till mammas affär och åt där, sen åkte jag hem...
När jag gick från bussen till gården (vilket är mer än 1 km långt) kom det två stycken bilar men tror ni någon av dom stannar och frågar om man vill ha skjuts, Nej! ååh! Iaf kom jag fram tillslut och senare blev det hoppträning på hfrk.
Det gick verkligen jättebra på träningen! så på söndag ska jag först tävla en klass i dressyren (LB:1) och sen hoppa en runda på 90 cm ;)
Älskade lille hästen <3

Nu ska jag gå ner och äta frukost vid ett ej befintligt matbord eftersom det är ute i garaget och får sig en omgång vit färg! :)

adressändring.se

Ja, man kan nästan tro att jag redan har flyttat ut hit till gården och lägenheten. Inatt och till imorgon bor jag här med Rebecka :)
Det var meningen att jag skulle till bussen men det är inte så väldigt kul i detta tråkiga sverigeväder så pappa kommer snart hit och så ska jag kanske köra till skolan :) det beror på vädret! Det är lixom så att jag har väldigt mycket emot vindrutetorkarna när jag kör, och då blir det lite problem haha!
Idag måste jag plugga lite så efter jag har ridit min lille pålle ska jag analysera politik! GUD VAD KUL! sen kommer iaf Rebecka och räddar mig :D
Fördelen med att inte ha ett skrivbord! Sitta i soffan med datorn i knäet och en godisskål på borden!
Igår tränade jag dressyr på Star, det gick väldigt bra med galoppfattningar i högervarvet men vänster var sämre men det är bara mer träning som gäller :) Ska träna på galoppfattningar idag ocskå och imorogn ska jag till hfrk och hoppa :)
Snart kommer pappa så jag kanske borde packa ihop mina skolsaker, Ni kan få en dagens outfit bild för en gångs skull :)

Disappointed,..

Regn, regn, regn, kan det bli tråkigare? Jag tror inte det faktiskt.

Men men, inte ska man vara ledsen för det när det finns en mysig lägenhet som väntar på en :) Snart kommer Linnéa hit så jag kanske borde börja packa lite så vi kan åka sen..  ;)
Och vet ni en hemsk sak, Jag använde min Dunväst idag! DUN!? Det innebär att det är Kallt ute!
Men helt ärligt längtar jag tills jag kan använda min underbara dunjacka :) haha låter lite konstigt men jo så är det!
Har precis skrivit ut dressyrprogrammet jag ska rida nästa helg (LB:1), haha får se hur det går.. om vi ser det som en Träning och inte en tävling så blir det nog bra!
På tal om någonting helt annat så ska några jag känner åka till Thailand i Februari, jag vill SÅ jättegärna följa med! Saknar solen och värmen så otroligt mycket, och Thailand är ju så himla underbart! Vem vill inte åka dit liksom?
Nej nu behöver jag packa lite känner jag!

Good Night :)

Nu är det snart dax att sova efter en händelserik dag :D

Efter lunchen i skolan begav vi oss mot Stortorget där Alliansen skulle komma och snacka, men eftersom det var så jävla kallt så gick jag först och köpte en Hot Chocolate  :)
Sen råder jag alla att gå in på Amandas blogg där det finns väldigt mycket mer info och även mycket vackra foto på både Jhg people och ministrar :)
(fick bli en Kreta-bild bara för jag saknar det och värmen så jäkla mycket!)
Snart dör batteriet i min dator och jag orkar inte packa upp sladden, men jag kan ju passa på att berätta att Star och Lickis fick nya skor idag, det gick superbra och imorgon ska jag kanske, eventuellt hoppa lite i paddocken om jag orkar bygga fram en massa tunga hinderstöd och bommar...
Nu ska jag kolla på film hade jag tänkt,..och försöka hitta en person som vill bosätta sig i lägenheten med mig i helgen :D

God Natt!

skolfoto time...

Sitter i skolan just nu, bara så där en hlavtimme innan det är daxför skolfoto, och sen tillråga på allt är det lite mer än en timme tills första lektionen börjar, blir man trött eller?

I alla fall, igårkväll åkte jag ut till gården eftersom jag betsämde mig för att sova där :) Haha, Rebecka var snäll och sov där med mig :D Eftersom båda var vääldigt hungriga så åt vi direkt när hon kom, en väldigt god kasslergryta med ris :D

Sen blev det n ridtur i paddocken och Rebecka hjälpte mig rida igenom dressyrprogrammet jag ska rida den 19. Det gick hyffsat okej men vi behövder deffenitivt träna på galoppfattningar, spec till vänster :)

Måste säga att jag är stolt när jag gjorde min spanska-läxa utan att förstå någonting :D

haha nu är det daxför foto!

In the apartment

Sitter just nu i en mysig fåtölj med täcket runt mig och datorn i knäet (Tummen upp till pappas mobila bredband!) i min mysiga lilla lägenhet :D
Har sovit här inatt med Rebecka och min syster, men att sova är överskattat, stället hade vi väldigt kul :D
Men tillslut blev det lite sömn ändå :)
Igåtkväll åt vi pastasallad, kassler, kycklinglår, kyckling spett, varma frallor och vindruvor! Mycket gott :)
Nu väntar jag bara på att de andra ska vakna så jag kan göra frukost.
Jag funderar starkt på att bo här måndag till onsdag eftersom jag börjar 10.15 då, hade varit lite nice men det är ju inte kul att bo här själv.. :s
Nu dör snart min dator..

trååkigt

Sitter i skolan och har såå kul, NOT!
Iaf hoppträningen igår gick bra med med resultat av att jag inte ska hoppa 1 meter i trolleholm på söndag, istället blir det 80+90 på hfrk :)
Stackars pållen blev jättesvettig så det är nog dax att klippa henne tror jag.
Snart är det lunch, The big question kvarstår fortfarande, Var ska vi äta idag? Det återstår att se...
Har inget annat kul att skriva mer än att jag idag ska rida ut en liten runda :)

Hejsvej!
RSS 2.0