Snow, snow and more snow...

Ja, det ser ju inte ut som att det hade tänkt sluta snöa de närmsta dagarna precis så det är bara att klä på sig en massa kläder och se glad ut! trots att man ser ut och känner sig som en michellingubbe
Var faktiskt på Familia med Linnéa förra helgen och köpte en mycket mysig och varm jacka, väldigt lägligt måste jag säga :) Dock är den vit, snyggt men opraktiskt... :)
Var på månsgård för någon dag sen och träffade Cissi :) Köpte även ett väldigt grönt eskadronschabrak och en brun Lamicellgrimma :)
Nu ska vi köra ut och ta in pållarna och förhoppningsvis inte stanna där tills ikväll/natt som det har blivit alla dagar tidigare i veckan...

tillbaka... !

Typ WOW att jag bloggar igen!! Men nu är konfliktarbetet i skolan över i alla fall och jag (och resten av 2:orna på skolan) fick tillbaka våra liv!
Har ingenting direkt roligt att skriva mer än att jag längtar riktigt mycket tills vi har flyttat in i vårt nya hus. Det börjar bli lite långtråkigt att behöva åka ut 2-3 ggr per dag för att mata hästarna och fixa i huset.... men nu går det framåt och förhoppningsvis flyttar vi in till Luciahelgen.. Dock känns det lite överskattat med tanke på att vardagsrummen nere + ett sovrum och en gästtoa ska fixas plus att heela övervåningen ska målas... Men vi kämpar på!
Idag hade dom lagt golvet i köket och det blev riktigt snyggt! :) Mitt rum är också i princip klart. Jag har en olivgrön fondvägg som är grymt snygg :) Det är bara golvet som ska målas nu :)
Inget direkt roligt inlägg men det är alltid något :) Kommer kanske ett roligare imorgon om jag känner mig mer motiverad då :)
RSS 2.0