Teknik - inte min grej!

Imorgon ska jag till skolan, mest eftersom jag ska till SM på HFRK och sitta i domartornet på eftermiddagen, känns lite dumt att åka dit men inte gå i skolan... fast det beror så klart på hur mycket hosta jag har imorgon :)

Det bästa med att vara funktionär och sitta i domartornet under SM är nog att vi kommer få gratis inträde hela helgen, gratis god mat och en gratis snygg jacka :)

Jag har tänkt på en sak, jag tror inte jag är så bra vän med tekniska saker.
Minidatorn är på lagning eftersom hårddisken kraschade. Dock har jag min lime-gröna dator som tur är!
Tyvärr har även den bestämt sig för att börja dampa så jag får se hur det går med den...
Mobilen (ericsson'en) är också på lagning efter några damputbrott Men jag har pappas Iphone vilket inte skadar alls! :)
Vad tycker ni om Iphone?
Jag var inget big fan of iphone tidigare, tyckte bara den var konstig men nu när jag har använt den några dagar gillar jag den skarpt och vill inte ha någon annan telefon. Det tog inte så lång tid att väja sig vid touchen men vissa saker är fortfarande ovant och konstigt som t.ex. om man är ute på internet och får ett sms och öppnar det, kan man inte gå tillbaka till internet utan måste gå till "startbakgrunden".  Men man vänjer väl sig :) Just nu försöker jag övertala pappa om att få behålla den :) Får se hur det gå med den saken, haha :)
Tidigare har både min Ericsson & Nokia varit inne på lagning, min gröna dator har varit sönder 2 ggr - en gång när jag avmagnetiserade hårddisken och sen en gång till pga Damp! Jag har ingen information på boxen med alla kanaler så jag måste gissa mig till vad som går på TV och min DVD har precis blivit vän med mig igen efter att ha strejkat ett tag! - Kan man ha mer otur med tekniska saker?


På tal om något helt annat så brukar jag aldrig få något brev/post men idag fick jag helt plötsligt 3 st!
Jag blev helt chockad! haha :D Ett var en bekräftelse av att datorn var inskickad - inte så kul men det var fortfarande ett brev till mig! Det andra var från HFRK och gällde sommarponnysarna - Detta var mycket roligare! Och det tredje var från KVP och det var någon tävling - Mycket tråkigt! but still a letter for me!

sjuk :(

Redan i tisdags när vi var i Lund åkte jag hem vid lunch med pappa för jag var sjuk, hade väldigt mycket hosta och ont i halsen :s Sen gick jag till skolan igår för jag tänkte att Tennis är inte så ansträngande och 2 lektioner klarar jag och det gjorde jag...Men idag kunde jag knappt prata på morgonen och hade ont i huvudet så nu är jag hemma.

Jag har faktiskt gjort min engelskläxa till imorgon och så ska jag snart läsa sidorna i geografiboken som är väldigt tråkiga :( Och så måste jag verkligen ta mig tid till att läsa den förbannade engelskboken Of mice and men, inte alls kul men det måste också göras tyvärr!


Snart skulle pappa komma med mat :) Och på tal om annat måste jag börja träna haha känner att det kan vara bra att börja med det nu, någon som vill gå med mig? Annars lär jag inte ta mig tid till det!


Ha det bra alla i detta mycket tråkiga väder!
(Och som ni märker vill inte bloggen förstå mina blankrader så den trycker ihop all text, inte bra!)

HFRK

Ja, som några säkert har märkt har jag inte skrivit på ett bra tag men jag orkar aldrig, Jag har i alla fall varit i Göteborg med Linnea och det var hur kul som helst! Hotellet var super fint och showen jättebra!Jag köpte lite saker på mässan, bland annat nya läderridstövlar :) (Fellini, från Italien)
Skolan har varit ganska tråkig men veckan har ändå gott relativt snabbt och tyvärr även helgen,..Har tillbringat min helg på HFRK, vad har ni gjort?
Igår var det en inte så bra gymnasieshow och sen byggde vi bana till tävlingen idag och sen sov Sara här hos mig ;)
Jag har suttit i sekretariatet hela dagen, lite drygt men ändå helt okej :)
Jag som tyckte jag var väldigt duktig och tog med mig matteboken till ridhuset var ju inte lika duktig på att öppna den tyvärr, ahha så jag får plugga nu istället :/
Och jag som itne har ridit på typ 3 månader förutom dom dagarna hos Rebecka ska börja på ridskolan på storhäst! Jag tror jag kommer dö ;s men jag hoppas jag hittar en foderponny snart! :)
Ha det bra!
RSS 2.0