love the sun!

guud så hjärligt med lite sommarvärme och sol! har solat nästan hela dagen och nu sitter jag och försöker torka efter ett dopp i poolen ;)

min dator är äntligen fixad så nu kommer den förhoppningsvis inte att dampa igen ;)

ni kan aldrig gissa vad jag gjorde i fredags !? jag var på vernissage på Sofiero med självaste kungens farbror ;D han var typ 95 år men coolt var det ändå! sen blev det fest hos anna, det var trevligt!

nu ska jag lägga mig i solen igen, ses puss !

// Matilda <3

some manicure !

jag känner att det inte är så lätt att smsa och skriva på tangentbordet samtidigt som mina naglar är ny målade ;P

haha i det tråkiga vädret tänkte jag att jag kunde pyssla om mig själv lite, det händer ju inte allt för ofta ;P

jag började att duscha, uppe, vilket visade sig vara ett misstag, det blev översvämning på hela golvet!!  (igen) jag ska aldrig mer duscha uppe! jag lyckas alltid få översvämning, och nej jag gör inget fel, det är fel på brunnen vattnet ska rinna ner i så den svämmar över ;s   aja sen när jag fått bort allt vatten från golvet gjorde jag en hårinpackning ;) och när jag skulle skölja ur det svämmade det över igen ;o men jag lyckades hålla tålamodet  uppe så jag torkade upp vattnet en gång till och sen letade jag efter något fint nagellack, hittade ett rosa-glittrigt som jag målade mina tånaglar med ! gulligt! ;)   sen yrade jag runder och letade efter en nagelfil och tillslut hittade jag en! jag filade mina naglar och tog bort gammalt lack och sen målade jag dom med mitt genomskinliga special lack ! jag försökte mig på att måla yttersta tippen vit med det vita lacket jag hittade när jag letade efter filen ;)  haha det ser väl inte jätte proffsigt ut med bättre än inget i alla fall och nu snart när det vita har torkat ska jag lacka dom en gång med det genomskinliga ;)

Sen ska jag städa, inte världens roligaste men det måste göras det med och när jag blir klar med det ska jag skriva klart min författarbiografi om Viveca Lärn och sen ska jag skriva min spanska text om Helsingborg och mitt hus ;)

Vi skulle egentligen åkt ner till Malmö idag, men det blev inte så, får väl ta det en annan dag, nu ska jag lacka en sista gång !  ha det bra !   puss !


// Matilda <3

Flum ;)

asså det är sjukt hur varm min dator blir ;s den bränns nästan ;s aja, ska inte klaga nu ;)

det har varit massor av flum de senaste dagarna, ahah det uppskattas ;) i fredags blev det flum med Emelie efter spexfotot vilket också var flum, I lördags med Emelie och Emma på Liseberg!  igår med Emelie, Emma och Ida och idag med Emelie under orienteringen ;)

Vi var lätt bäst! haha någon genväg skadar väl ingen, eller? haha det beror ju på vem (a) varför ska det alltid finnas några yra människor som springer åt fel håll eller tar helt fel kontroller ? haha aja vad ska man säga dem är ju från vår skola!

är lite fundersam på vad jag ska göra i skolan de sista dagarna ;s asså jag ahr typ en författarbiografi + ett tal att skriva i svenskan och sen en liten text på spanska men sen då? då är jag klar! så himla skönt!! fast sluta skolan är ju faktiskt inget jag direkt längtar till ;s kommer vara väldigt hemskt men det ska ju såklart bli skönt med sommarlov !!

nu ska jag försöka hitta på någonting annat,.se om jag hittar någon medicin så jag kan andas igen,.är vääldigt allergisk mot min lilla söta katt ;'( och det är ju inte så lätt att inte få gosa med henne, hallå? det är ju klart man måste göra, hon är ju världens sötaste! <3

// Matilda <3

stan igen ;)

Varför sitter jag här inne vid min kära dator när jag hade kunnat vara ute i den underbara solen som faktiskt har visat sig även idag?

Även idag blev det stan efter skolan, slutade 11 efter NP i NO ;) men då var man tvungen att träna på framförandet av musikhistorian som vi ska redovisa på torsdag, mindre kul var det, och NO provet ska vi inte bara prata om, haha det gick ju också väldigt mycket mindre bra (a)

jag, emelie och emma gick i alla fall ner i stan efter att vi hade målat våra paletter som vi ska ha på fredag ;) På Ebba's mötte vi våra lärare, ahah dem är för söta ;)  där satt dem och åt hamburgare, Veronica som vi trodde var värsta hälsofreaket, där ser man ;P

Nu ska jag hämta lite mat, kolla på Twilight och sen ska jag bada, det var ju väldigt mysigt igår så det blir samma sak idag, och ett plus är att vattnet är mycket renare idag för mamma städade poolen innan ;)

puss, puss, ha det bra !


// Matilda <3

Mysig dag i parken

Fy vad jag känner mig dålig på att skriva inlägg här,.inte för att någon mer än jag bryr mig men ändå ;P

Igår var jag på 60-års kalas hos min älskade mormor ;) <3 hon fick fina tavlor av mig som hon blev jätteglad för! sen kom vi hem ganska sent så då hann jag inte åka ner till mina älskade vänner som var på gröningen :( <3

asså var har det fina vädret tagit vägen? visst, solen har varit framme idag och faktiskt även igår men det är ju inte varmt ändå? i alla fall får vi hoppas det fina vädret kommer snart !

i skolan idag hade vi kockduell ;) jag, emelie och Ida lagade vääldigt god mat!
* Räksoppa med vitlök och curry
* Kycklinggryta med champinjoner och ris
* Aanaspaj
lärarna typ attakerade vår mat för dom tyckte den var så god ;D

Jag och emelie har bestämt vad vi ska vara på spexfotot på fredag ;) gud vad kul det kommer att bli!

efter skolan drog vi med ida ner i stan men efter ett tag tröttnade vi och gck till parken och satte oss istället ;) väldigt mysigt var det ! <3



imorgon har vi NP i NO, känns mindre kul kanske ;s nu ska ja fortsätta kolla Jordan rättsläkare ;)

och förresten, jag måste skriva att jag badade innan, det var väldigt skönt! vattnet var typ 28 grader (a) har funderat på att göra det hela helgen men det har inte blivit av eftersom jag har tyckt det var kallt i luften men hallå ;o ! haha vattnet är ju jätteskönt!


// Matilda <3

Faan, inte Molly ! ;'(

jag har ju inte skrivit på länge tyvärr,. eller i alla fall någon vecka,..

kom hem från Gamleby igår, har haft det sjukt kul och underbart i Gamleby med Emelie, Lärarna och de härliga sexorna!

sen hämtade pappa mig på skolan på kvällen och jag var hemma i max 5 minuter så sa mamma att de hade en tråkig nyhet,. jag förstod direkt och jag bara skrek och började storgråta! ;'(

Faan, inte Molly, inte min älskade lilla katt, hon skulle ju leva många år till, trodde aldrig hon var på motorvägen! ;'(

jag bara grät, hela kvällen, emellanåt fick jag sån panik och bara grät ännu mer hysrekiskt ;'( <3

jag kommer aldrig mer få se henne, det är ingen underbar katt som kommer och "buffar" på en när hon vill bli klappad, ingen miss molly som bara äter kött tillsammans med bearnaisesås och ingen liten katt som kommer springande på uppfarten när man kommer hem från skolan,..     ;'(   ;'(  ;'(  <33

Fan vad jag saknar dig Molly musan <33    I'm always going to love you ;'( <33

somnade gråtande igår kväll och började gråta nästan diekt när jag vaknade i morse också

--------------------

Tänk när vi räddade dig när du bara var 7 veckor gammal,.jag satt och värmde dig i min jacka på bänken utanför affären, och när vi kom hem och du trodde att Lobo (hunden) var din mamma, ååh så söt du var <3   eller när du hängde i framtassarna i spaljén i trappen och gungade. När du rymmde från kopplet och sen fick bli både ute och inne katt <3 och när du har varit borta i några veckor och sen kommit tillbaka och vi har varit så himla oroliga och trott att vi förlorat dig,. när du har legat på ditt ställe i häcken och bara solat dig <3 

Älskade Molly mus, vila i frid <3   Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta <3



♥ ♥ ♥ ♥ ♥
m o l l y 




skriver mer om gamleby när jag kan koncentrera mig och inte gråter helatiden ;'( <3

// Matilda ;'( <3
RSS 2.0