Trevlig dag ;)

Sitter just nu på bussen på väg hem efter en skoldag bestående av Psykologi, körteori och fotokurs ;)

Ska fixa stallet och skritta ut en runda på min ponny innan vi åker till Våxtorp för lite god mat (och inköp till butiken) ikväll ;)

Dagens outfit ;) jeans, linne och transparent skjorta samt mobilväskan jag inte klarar mig utan :) (och såklart solglasögonen som är ett måste när solen skiner)

Matilda Hissar :)

Har ridit på en väldigt fin häst idag... ;)

Hemma red jag ut på Topas i den härliga kalla blåsten! (ironi) Vill verkligen HISSA min nya begagnade JW hjälm, mina "öronmuffar" från Jula och min Stora gråa Halsduk från Cubus! :D varmt och skönt var det ;)

Promenerade en sväng med Timon också som skötte sig bra trots blåsten :)

Körde hästtransporten idag!

Idag kom en tjej som heter Andrietta och hälsade på Timon ;) gick en runda med honom också :)

Ikväll åkte vi till ridhuset och jag backade till transporten och kopplade själv! (med lite hjälp av Maja) Topas gick riktig fint i traven men vi behöver jobba lite till i galoppen ;) sen körde JAG bilen med hästtransporten med båda hästarna i hela vägen hem :D dessutom hämtade vi mat (plankstek) och då var jag tvungen att backa med transporten vilken även det gick bra! Sjukt nöjd måste jag säga! :D

Upp tidigt imorgon för att hämta Angelica halv 9 och sen åka vidare till Klippan :D

Stallet snart

3 timmar skola idag och vi fick faktiskt gjort en hel del :)

Ska snart gå ut i stallet hade jag tänkt, mocka och fixa och promenera med ponnyerna :)


En dagens outfit bild ;)

Torsdag

Körlektion idag och det gick verkligen bra! :) stor skillnad från igår då jag körde allmänt dåligt. Note: Boka ingen körlektion på eftermiddagar -tappar fokus då.

Ikväll ska jag visa min ponny för några :) Bild från ridhuset igårkväll - Det var sjukt kallt! Älskar min stoora halsduk :)

Student 2012

Studentmössorna kom idag! :D känns lite närmre studenten nu :) dessutom var jag och kollade balklänning med Anna och Alexandra innan skolan och nästa vecka åker vi ner till Malmö för att kolla där :)

Kan det bli lite varmt igen?

Jag hatar denna kyla som helt plötsligt fick för sig att komma! Vad skulle det vara bra för, det har redan varit jul och nyår ju :(

Sjukt seg dag i skolan måste jag säga, kan bero på att jag var ganska trött... ;p

Maja tränade för Hilde idag så jag passade på att rida Topas i ridhuset lite samtidigt, Duktig ponny jag har ;) <3 frös trots mina termo-leggings under ridbyxorna, dubba strumpor, linne-långärmad- fleeckofta under dunjackan!
Inte världens snyggaste bild men vi körde på Svart och Brun outfit idag ;)

Promenad med Timon

I eftermiddags gick jag och Maja på promenad med fina Timon i solskenet/snön ;)  Blev några söta bilder..

Tjugoförsta Januari Tjugohundratolv

Trodde aldrig jag skulle kunna säga min ponny och verkligen veta att det är min på riktigt.

Solgaardens Mr Timon
Ägare: Familjen Palmqvist




Söta ponnyn som kom till oss förra söndagen, gissa om jag är glad? :D <3

Total Lycka!

Kan ni gissa? :)

Skrittrunda i solskenet ;)

Min fina ponny har haft en kort liten vila men idag kunde jag inte låta bli att skritta ut en runda tillsammans med Caroline i det fina vädret! Så nu får jag se till att sätta igång honom igen så vi kan dressyrträna :)

Passade sen på att gå en runda men underbara fina Timon <3

Underbara sol!

Ni kan ju inte ha missat att solen tittat fram idag! Helt underbart väder har det varit :) älskar när jag kan använda min favorit accessoar, Solglasögon :) blev en trevlig promenad hem från bussen för en gångsskull med solen som lyste och NRJ i öronen :)

Bra chaufför ;)

Hade körlektion imorse som gick jättebra! Stadskörning, rondeller och på/avfart motorväg var inga som helst problem och dessutom börjar jag komma bättre överens med bilen! Inte ett enda motorstopp idag! :D

I skolan sen hade vi filosofiprov som även det var väldigt lätt :)

Sitter på bussen nu och äter/ dricker lite mellanmål Arlas Yoghurt är supergod och så kan man ju festa till det lite med ett KitKat ;)

God frukost!

Gott med croissant och apelsinjuice till frukost! :) sen är det kanske inte det mest nyttiga..

Ska snart sola lite och sen simma med Johanna innan skolan börjar :)

Solgaardens Mr Timon

Det finns dem som av någon anledning tar en speciell plats i hjärtat

- Du är en av dom <3

Chockartad dag igår

Igår var en minst sagt chockartad dag. Ett samtal på morgonen som jag levde på ungefär hela dagen! Övningskörde på kvällen (notera att det var mörkt ute då) på en raksträcka när en av de mötande bilarna tänker göra en omkörning. Det var nära en frontalkrock men som tur var bromsade jag och väjde undan. Fy fan vad rädd jag blev! :(

Efter ytterligare ett samtal på kvällen då jag blev chockad igen kunde jag såklart inte somna, herregud vilken dag säger jag bara!

Har precis tvingat i mig lite äcklig keso med hasselnötter, blåbär och tranbär och sitter nu på bussen. om någon timme ska jag simma med Johanna ;)

New nails ;)

Har precis målat mina naglar, tyckte det blev ganska fint ;) dessutom väldigt mycket billigare än att gå och göra lösnaglar även om det är väldigt snyggt :)

Räddad av en hårfön

Min "dagens planering" failade rätt rejält... Men ändå är det en av mina mest positiva dagar!

Blev ingen ridning på ponnyn i morse eftersom det blåste storm för ungefär 174038262 gången!! Ååh damp på det! Men fixade stallet i alla fall så det är klart ;)

Fick som tur var skjuts till stan av David och kunde äntligen sola lite, underbart!! :D kom till skolan där Alexandra frågar om jag precis har duschat - nej jag råkade bara gå i Östegnet! Haha! Älskar att jag hade min hårfön med mig som räddade min dag! ( brukar inte gå omkring med en hårfön i väskan men skulle ju simma sen, därav fönen)

Tyvärr blev det ingen simning idag eftersom Johanna blivit sjuk :( och jag går inte dit som någon ensam pensionär bara för att - får helt enkelt bli en annan dag ist ;)

Måste visa en bild på min fina mobilväska jag köpte idag! Den är såå mycket jag ;)

Lite träning är inte helt fel ;)

Planeringen inför morgondagen ser ungefär ut som följer

Markarbetspass på ponnyn på morgonen sen fixa stallet
Bussen till stan för lite solning innan några timmar i skolan
Efter det lite simning med Johanna och sen hem igen :)

Snabba cash ;)

Vädret var väldigt emot mig idag! Skrittade ut en runda på min ponny imorse och självklart förföljde vinden och regnet mig så när jag äntligen komm hem igen var mitt knä iskallt och stelt så jag knappt kunde gå :( Tackar gudarna för mina Back on Track skydd :)
Fotograferade både Lickas gamla Henri de Rivel sadel och Topas förra Wintec allround sadel och lade ut dom på annons. 1-2 timmar senare var henri de rivelsadeln i princip såld! sånna affärer gillar jag! :D Hoppas bara någon hör av sig på wintec sadeln nu också :) Imorgon tänkte jag lägga ut mitt blå vintertäcke och mitt fina ylletäcke som jag egentligen vill behålla...men det passar ju ingen storhäst tyvärr :/

Sjukt trött

Sjukt seg dag i skolan, 2 h engelska, 2h matte plus ledarskapen :( var på väg att somna några gånger om man säger så..

Var vääldigt hungrig när jag kom hem, åt pizza och klyftpotatis med rostbiff! Gott! Känner mig inte alls tjock... ;p

Tråkigt nog slutar man ju typ 4 varje dag så stallet blir bara en snabbis idag.. Får passa på att rida på förmiddagarna onsdag-torsdag när jag vara går eftermiddagar i skolan :)

Kan visa mitt linne, korsett och kuvertväska jag köpte igår :)

In love

Körlektionen idag gick faktiskt bra! Fan vad bra jag är på att kör bil! ;D haha egoboost där ja ;)
Jag har nog hittat min drömbil ( i alla fall en sån liten stadsbil som är perfekt som förstabil ) underbart söt är den!
En Fiat (skratta inte!) by Gucci :D

Ni måste söka på typ Google och kolla bilder från insidan, sjukt cool! Bälte, nyckel, säte, växelspak m.m. har Gucci's färger och loggor! I'm in love tror jag! Tänk att köra runt i en sån bil?! Dock ligger priset på drygt 200 000 :(

Tidig morgon

Körskolan nu och sen träffa Johanna ;)

Hjälp någon frivillig?

Borde gå ut och fixa stallet men jag orkar verkligen inte, dessutom är det dubbelt upp idag eftersom syrran är i Blekinge :(

Trevlig fredag!

Gick inte upp förrän 12 idag, ovanligt för att vara jag men ganska gött någon gång ibland måste jag säga ;)

Blev en mysig skrittrunda på ponnyn i eftermiddags och just nu är jag på väg till Anna ;) utgång ikväll med trevligt folk! ;)

Massor av körning ;)

Vad mycket jag har hunnit med idag! Började med lite träning för Hilde som hade kunnat gå bättre...fixade stallet och fortsatte med lite frukost och sen övningskörning i Helsingborg vilket gick mycket bra ;) älskar vår bil! Haha :)

Passade på att soooola lite när vi ändå var inne i stan, Underbart! :D så nu är jag förhoppningsvis aningen brunare :)

Övningskörde lite till och nu ska vi snart åka till mormor och morfar för att äta lite god mat! :)

Ni får en bild på mitt fina M och söta Stina ;)

Träning!! ;)

Äntligen dax för Hildeträning igen ;) nytt spån i ridhuset luktar väldigt gott ;)

Trevlig dag ;)

Började denna dagen med en ridtur i stormen på min häst.. Red honom på kimblewick bettet för att överhuvudtaget ha lite kontroll. Hade även några travbommar framme och det gick hyfsat ;)

Åkte hem till Anna och chillade lite innan vi tig bussen till Alexandra ;) Lagade god mat och kollade på en väldigt märklig film, " Kronjuvelerna" med Björn Gustavsson... Väldigt konstig som man ändå inte riktigt ville stänga av! Mycket trevlig kväll i vilket fall :) <3

Dagens outfit; linne - Bondelid kofta - Gina byxor/leggings - pieces

då var det en ny dag

Träffade Anna igår efter att jag hade kört på körskolan, vi åt lite lunch och åkte sen hem till mig och tog det lite lugnt :) Mycket trevligt :)
Min häst gick inte bra igår.
Ska göra mig i ordning nu och sen åka till Rebecka och Andrea :) får se om jag rider på ponnyn sen eller vad jag hittar på...
Min Vecka är helt fullbokad och det kommer bli riktigt trevligt :)

010112

Känns skumt att det redan är 2012... Nyårsafton var trevlig med god mat och trevligt folk i alla fall ;)

Ser fram emot ett år fyllt av roliga händelser ;)

RSS 2.0