Tävling

Promenad

Eftersom Topas antagligen hade väldigt mycket träningsvärk efter igår blev det en lång promenad idag tillsammans med Elinor och Arne i det ovanligt fina höstvädret :)

Mexican food ;)

Efter ett galopp pass på min lille ponny är det dax för lite tacostime! ;)

Högskoleprov

Kom nästan precis hem efter att ha Tillbringat lördagen med att skriva högskoleprovet... 5 olika delar och det var ju inte allt för lätt.

Ibland önskar man att någon annan kunde fixat stallet och ridit hästen för jag är inte alls motiverad att rida i detta sjuukt kalla dimmiga väder :(

/matilda

Filmfestival i skolan

Filmfestival idag i skolan :) Började med "The Bucket List" efter den blev det "My Sisyer's Keeper" och sist såg jag "Seven Puonds" väldigt bra filmer alla tre var av de 2 första bidrog till några tårar,..OCH ont i rumpan av att ha suttit på hårda stolar helatiden!

Igårkväll blev det en skrittrunda, barbacka för första gången, med Lille Hästen(gick mycket bra!) och idag tyckte jag vi skulle rida lite dressyr. Dessvärre var inte med på samma tanke men i slutet gick det ändå väldigt bra! ;)

Blir en ganska dålig bild från igår men tänkte visa mitt reflexridtäcke som är superbra! Använder det nästan varje dag nu när det börjar bli mörkt ute :)

Improvment till 19 november ;)

Dressyrtävlingen gick faktiskt väldigt bra! Lille Häst skötte sig överlag och det är jag väldigt nöjd med! ;)

Idag var det åter igen dax för en Hildeträning, även den kändes väldigt bra! Super fin i galoppen åt båda hållen efter lite om och men ;) riktigt trött och dyngsur av svett var min häst när vi avslutade men nu satsar vi för fullt till dressyrtävling den 19 november! ;D

Tävlingsdax :)

Sitter i bilen på väg till Åsbo med min lille häst i transporten :) ska rida en LC:2 oh jag vill bara att han ska tycka att det är kul, om det dessutom går hyfsat är ju bara ett stort plus! :)

Then it was friday again..

Skola idag, 10-11, kändes Lite halft onödigt men med tanke på att jag efter lektionen förstod att vi haft sista "redovisningen" av ledarskapsuppgiften -PBL grejen var det ju bra att jag var där :p flum som sagt!

Red ut en runda på Ninis efter skolan. Gick mindre bra.. Men det går nog bättre nästa gång! :) Fredag = Matilda rider Nina :) haha nej men det passar bra med skolan så det har blivit så dom senaste veckorna :) jag tycker det är kul, Nina tycker förhoppningsvis också att det är kul och Cissi får cyckelmotion, Alla är nöjda :D

Åt bakad potatis på grafitti med Cissi och sen red jag ut en runda på Topas. Han fick även gå lite på banan efter och jag red igenom programmet en gång vilket gick mycket bra! Min ponny har blivit så fruktansvärt duktig! ;) <3

Det blev en röd outfit även idag (hade samma igår) men tyvärr lite missmatchat med mitt orangea reflextäcke.. Men man måste ju synas i höstmörkret!

/Matilda

Sööte!

Otålig ponny


Hildeträningen igår gick faktiskt ganska bra, är nöjd med min lille häst ;)

Idag åkte jag hem till mormor efter skolan, handlade, gratulerade Anna och åt smörgåstårta :) var inte i stallet förrän vid 9 ikv, ganska mysigt faktiskt men lille hästen tyckte jag var tråkig som inte gav honom någon uppmärksamhet när jag mockade.


Sitter just nu och kollar på ngt program där dom dissekerar en krokodil, mindre fräsch så jag borde byta kanal känner jag!

/Matilda

ledig idag :)

Sitter och försöker plugga in LC:2 programmet som jag ska rida i åsbo till helgen :) Ser fram emot första dressyrtävlinngen med min Lille häst! Ikväll är det träning för Hilde som gäller och då ska jag rida igenom programmet, alltså är det en fördel om jag kan det tills ikväll...

Var på Pay and ride i helgen och hoppade 60+70. i 60 var allt lite kaos, överskottsenergi, läskiga hinder och lite "slarvig häst" kan man sammanfatta det som. i 70 gick allt såå mycket bättre, galoppen kändes bra och han hoppade superfint! :) Är verkligen nöjd med tanke på att vi inte hoppat så väldigt mycket innan.

ursäkta det svarta runt bilden, vet inte varför det blev så... :s

Är ledig från skolan idag vilket är väldigt skönt! :D Synd man inte är det oftare... ;) Ska äta lite och sen hade jag tänkt gå ut och fixa i stallet så hästarna får komma in lite tidigare idag med tanke på vilket skitväder det är :(

/ Matilda

äntligen lite shopping :)

Dressyrträningen igår för Hilde gick verkligen bra :D Min Lille häst har blivit så duktig!

gammal bild tyvärr, får bli nya nästa vecka kanske :)

Idag var sista gången av körteorin vilket var ganska skönt :) Slipper komma hem så sent... :) Filosofiprovet i skolan idag känndes väldigt bra faktiskt trots att jag lyckades glömma mina anteckningar hemma när jag gick till bussen, Smart Matilda - Men dels kunde jag det relativt bra + att jag kunde läsa Annas anteckningar :)

På lunchen blev det lite shopping, en stickad tröja från Vila samt ett vitt Linne. Passade även på att besöka Rockmain för att ta foto till idkortet till busskortet. och nej jag har inte haft någon bild innan, men dom kollar ju ändå aldrig! I vilket fall som helst ska jag åka tåg imorgon till cissi och då behövs fotot :)

// Matilda

update

Det var ett tag sedan jag bloggade sist...av olika anledningar :) måste tillägga att jag har försökt blogga via blogg.se appen men den har inte samarbetat med mig... Min Lille häst har fått hitta på mycket roliga grejer dom senaste dagarna :) Vi har ridit ut, galopp-konditionstränat, varit i ridhuset och hoppat och sen har han fått någon promenad också :) Ikväll får han ställa upp på en dressyrträning för Hilde :) I måndags var jag på väla en runda med Johanna och Tyra, mycket trevligt! dock hittade jag inget bra så förutom en fika fick mitt kort vila ;) / Matilda

Fel ämne på fel lektion

Sitter på ledarskaps lektionen och fick precis en spontan historielektion av Marcus :)

Snart blir det fika/lunch med Johanna ;)

// Matilda

Nahum-Flum

Trodde faktiskt tidigare att det enbart var Nahum som sysslade med PBL, Men det visade sig vara typ hela världen! För mig är det fortfarande bara Nahum-Flum!
// Matilda

Flum dag

Känndes aningen meningslöst att åka till skolan idag när mentorsmötet varade i ungefär 20 min! Lunchen och hålan tillbringades på Ebba's Fik och sedan inne i Telenorbutiken... Kollade på en film som både var bra men otroligt seeg på filosofin och efter att ha fått sluta lite tidigare åkte jag och Anna till Hööks & skopunkten :)

Är ju kräsen till max vad det gäller skor så givetvis hittade jag inga bra men på hööks köpte jag en martingal och en ny borste (Inte Begagnad! :P )

Kisen har fått ett namn idag, Hon ska heta Stina, lite gulligt ;)

Resten av dagen tillbringades med Anna, lagade mat, fixade åt min häst i stallet men dock fick han vila idag eftersom det fullkomligt blåste isbjörnar ute!

Flummigt inlägg till max men snart ska vi upp till Kristoffer och David i lägenheten och kolla på film, om vi orkar ta oss dit vill säga! ;)

// Matilda

en liten grå

Låång skoldag idag,..Efter första lektionen (Engelska 8-10) känndes det som jag hade varit i skolan en heel dag...Bara att stå ut med 2 lektioner projektarbete och en lektion ledarskap innan det var dax för körteori. Med andra ord har jag inte hunnit med stallet idag utan min snälla syster fixade allt med min häst :)<3
Imorgon ska jag, Äntligen, träna för Hilde igen! efter vila samt hälta under 3 veckor är jag verkligen taggad nu! :D

Jag kan ju inte glömma berätta att denna underbara sötnosen har flyttat hem till oss ;) Dock har hon inte fått något namn än...
Bättre bilder kommer troligtvis!

// Matilda

Hopp-ponny

På min annars så fina dressyrponny  tyckte jag det var dax för mig och Lille hästen att hoppa lite idag :) Har ju planerat in en Pay&Jump inom en snar framtid så då är det verkligen på tiden!


Red fram och han var Väldigt pigg i galoppen! Skyller på Cissi för hon körde galoppdag med oss i fredags så han trodde det var det idag igen! ;) Efter ett tag fick jag tilbaka honom lite och började med att travhoppa ett litet kryss. Höjde lite och hoppade några gånger i galopp också innan det blev ett räcke :) Han tvekade inte en enda gång och hoppade för det mesta riktigt bra :) Maja fotade lite men kamera ville inte riktigt  sammarbeta så det blev inte alls många bilder tyvärr.

haha han är så söt! blundar precis som om det är läskigt!

// Matilda

money money money

Har jobbat hela helgen i en äppelodling med Rebecka, Gunnel och Nicky. Aningen enformigt jobb men man tjänar i alla fall pengar :D

Igår red jag och Maja ut en längre runda för att möta Rebecka och sen rida en runda tillsammans med henne och Eko :) Jättetrevligt var det och Lille hästen skötte sig bra :) Förutom vid "bron" men vi kom över i alla fall!

// Matilda
RSS 2.0