a lot of news :)

Ja, det har ju hänt en del sedan jag bloggade senast,.
Skolavslutningen var trevlig! Och jag fick en jättegullig present av bästa Amanda! <3 En jättesöt nyckelring i form av en ballerina! Love It!<3
Jag köpte även världens finaste Umbrella, svart/mörkblått med vita prickar på, väldigt nice!
I en vecka var jag och Johanna på underbara Kreta! Sjukt kul hade vi! Hotellet var väl,..ja inte mycket att prata om haha men det låg i alla fall i princip på stranden! Vi träffade två andra tjejer som bodde på samma hotell, Lina och Camilla, jättetrevliga! Sen var vi på Eclipse och där träffade vi Kenza!! :D
Fler bilder finns på facebook :)
När jag kom hem hämtade vi Monti och Ice-Cream och släppte dom på betet :) Sen har vi varit på gården och fixat i princip varje dag, det är helt sjukt att den är vår nu!
Nu ska jag ut i solen och sen till gården och ponnysarna :)

update i skolan

Sitter i skolan nu och ska snart på lunch, det lutar åt Ebba's Fik men det återstår att se!

Amanda kom precis som ett bevis på att det fortfarande regnar ute, inte kul, men bättre det är fint väder imorgon när vi slutar :)

När jag skulle gå till bussen imorse insåg jag att min bror hade tagit paraplyet som jag planerat att använda så jag fick leta upp ett annat, det resulterade i ett skabbigt leopardmönstrat haha, Snyggt!

Hade betygssamtal med Mia om geografin innan och jag fick VG+, är verkligen jättenöjd! Samma betyg som i de flesta andra ämnen men mest nöjd är jag med mitt VG i Spanska, haha herregud vad jag inte tycker om det spårket men ändå går det bra utan att jag inte kan någonting? :)

måste dra nu., ha det bra!

Ointressant..

Tre helt onödiga saker att veta om mig och tandborstning ;)

* Jag borstar alltid tänderna med rinnande vatten
*Jag kan inte se på när någon annan borstar tänderna, mår illa då
*Jag kan inte ta ut tandborsten ur munnen och sedan ta in den igen utan att ha sköljt både munnen och tandborsten.
Helt ointressant men det var vad jag funderade på när jag borstade mina tänder i morse ;P
Nu ska jag gå ner och äta och sen bege min till en helt onödig dag i skolan :)

inköpsdag :)

Jag valde att stanna hemma idag, det var mer lockande än en friluftsdag på norvalla...

i alla fall åkte jag på inköpsrunda med mamma, blev lite saker till resan och även en del saker på hööks till stallet :)
När vi kom hem (just det, jag var hos tandläkaren också, äckligt, tycker inte om det..) men ja då skulle jag ut och sola men som mamma säger "det var isbjörnar i luften" haha och ja, det kan man lugnt säga! så jag bestämde mig för att vara spontan och gå på bio med Jojo istället, ännu en gång grät jag till "The Last Song" :)


Imorgon känns som ännu en onödig dag i skolan innan sommarlovet men jag får väl gå dit och vara social :) Efter blir den en runda på stan med Amanda, har en del saker att köpa inför resan och sen ska jag till Kunskap på återträff :)
Får nog ta och städa lite på rummet nu och sen ska jag sova, ha dé!

superglad! :D

Jag har solat som tusan nu i helgen, måste ju få lite grundfärg eftersom jag och Johanna åker till Kreta på Fredag :D
Fan vad nice det ska bli!
I alla fall har jag en inte så avancerad engelska redovisning kvar imorgon och ett matteprov som förhoppningsvis inte heller är så svårt imorgon.. sen är det LOV!!
Har som sagt legat vid poolen och solat med Johanna i helgen och idag var jag på väla med Rebecka och Andrea :)<3
Just nu sitter jag och planerar inför sommaren,..lite grejer som behöver köpas och så... herre gud vad glad jag är!! :D
Först sak jag till Kreta, sen ska jag jobba i två veckor och så kommer Monti och Icen hem till oss, och sen ska jag nog till Kristianstad i några dagar till Emelie&Erik :) och sen bara "slappa" (det lär bli jävligt mycket att göra) hela sommaren :D
NU ÄR SOMMARLOVET NÄRA!
Nu ska jag göra något annat haha :) ha det bra puss hej! <3
RSS 2.0