needs to be perfect

Detta super snygga datorfodral beställde jag till min lilla dator idag, Det måste ju matcha!
Nu ska jag kolla på film / sova ;)
Puss&Godnatt

// Matilda <3

It's mine! :D

Jag köpte min söta lilla rosa mini dator idag! <3 Äntligen min!

Annars har det inte hänt så mycket idag, följde med pappa och bytte julklappar och köpte lite andra saker och så Solade jag! super duper jätteskönt var det!

när vi kom hem lagade jag pannkakor ;D eller jag fixade "degen" och dukade och allt annat och så stekte pappa dem (a)

men iaf blev jag glad när nyår blev flyttad från bjuv till helsingborg! haha sorry Johan, inte meningen att mobba bjuv men det är såå mycket lättare att ta sig hem nu! ;)


Ha det bäst! puss <3

// Matilda <3

mer julklappar :)

Idag var sista dagen på dressyrkursen för Johanna, först red jag Monti, det gick mycket bättre än igår så jag är nöjd för det lilla med henne! Nästa lektion red jag Timon och det gick också mycket bättre än igår så jag är väldigt nöjd med honom! Pappa kom och kollade när jag red Timon och sen körde han mig till Lekt.

Det var så mysigt att rida på lille hästen igen och han var ju inte lite lagom pigg heller! haha ;) Skrittade bara ut en liten runda men det var hur mysigt som helst! Och varmt ska det vara så inte den äldsta treåringen i världen fryser så först får han det tjocka eskadron stalltäcket på sig och sen sitt super snygga "amerikanska" utetäcke över<3 Mamma kom och hämtade mig och även hon tyckte han var väldigt snygg i sitt stjärntäcke!
Nina & Lekt i en snöig hage

När jag skulle åka hem fick jag julklappar av Cissi, Stallboken och nya roeckl ridhandskar, (underbara att rida i) hon är världens snällaste människa, tack så jättemycket! <3
Senare kom mormor och morfar och fikade och nu ska jag kolla på film med familjen!

och jag får inte glömma att jag fick en julklapp idag som lille Hassekatten hade gömt bakom gardinen och som han "hittade" idag ;) haha, det var en snygg tunika/tröja av mamma & pappa!

// Matilda <3

26 december 2tusen9

Anna Ankas jul! kan man göra annat än att skratta? haha, kollar på reprisen av programmen nu och jag dör snart! vad ska man göra? hon är fruktansvärd ju! med detg är sjukt kul att kolla på hur knäpp hon är!

I alla fall red jag dressyrkursen för Johanna idag, först på Monti och sen på Timon, gick helt okej och imorgon blir det samma sak ;) Sen ska jag till min lille häst och rida ut på honom ;) det var väldigt längesen! Jag har inte ridit honom sen snön kom tyvärr.
Pappa och syskonen är i blekinge hos släkten där men jag kunde inte följa med,.så ikväll får jag julklappar igen ;)

Jag känner mig i starkt behov av att sola ;s har inte solat en enda gång under jullovet, dåligt! måste ta mig tid till det nu i dagarna ;)

Nu kommer jag inte längre på detta inlägg så jag fortsätter kolla på ankans jul ist ;p

// Matilda <3

typiskt! :/

Datorn var slut :(  Men den kommer in igen nästa vecka och DÅ ska jag köpa den !
haha, ha det bra så länge för nu ska jag äta god mat, efterrätt och kolla på film med familjen ;)
// Matilda <3

Fina julklappar,.& ny mini dator ;)

Hoppas alla hade en trevlig julafton med massor av fina julklappar!
Själv fick jag mycket fint! T.ex. Halsduk, böcker, armband, väska, pengar, Gpa Hjälmen och massor av annat ;D
Nu funderade jag på att köpa Hp:s rosa mini pc ;) så himla snygg ! Och jag tror jag har bestämt mig för att göra det,.. SÅ Nu åker jag och pappa och köper den ;D
Snygg, eller hur? ;D
Och jag hoppas Maria har det bra på flyget till Thailand! <3
// Matilda <3

Lillejulafton ;)

Imorgon är det Julafton!  Försöker vara glad haha men det fungerar inte,..jag längtar inte ens efter julklapparna ;s Men men, hoppas jag blir på bättre julhumör imorgon när jag vaknar!

Idag åkte jag med min syster till ridhuset för hon skulle tävla, det gick bra och hon var duktig! sen åkte vi ut till Lekt <3 Jag har saknat lille hästen! Hälsade bara på honom i hagen och fotade lite ;) Snacka om snöstyltor trots att både han och Nina har snösulor ;s Han var i alla fall supersnygg i sitt nya "Amerikanska" täcke ;D <3

          

Om 5 minuter är det Julafton! ...jo lite glädje och längtan finns nog!;D

Ha det så bra och ät god mat, ha det mysigt med familjen och hoppas ni får många fina julklappar Imorgon!
Själv ska vi äta på röstånga gästgivaregård, väldigt mysigt är det faktiskt!, sen hem och mysa med nybakade kakor och glögg och julklappar, vad jag vet ska jag få en supermysig halsduk eftersom jag valde den själv ;)

Och just det, jag var ju en av få på maxi 21:30 lillejulafon (a) men vad gör man inte när mamma bakar och smöret tar slut?

Puss!

// Matilda <3

tråkig jul :/

Ingen jul feeling alls!

Det känns bara helt konstigt, snön som yr i luften, granen som är pyntad, julkakor bakade och julklappar som är inslagna, men det finns ingen julkänsla, jag har inte ens pyntat med tomtar för det känns totalt meningslöst, kan det inte bara bli sommar?

Nästa vinter vill jag verkligen åka till värmen!

Jag har äntligen hittat ett par snygga & varma stövlar i någorlunda rätt prisklass men jag har fortfarande inte hittat någon jacka jag gillar, som inte kostar många tusen!

nu blev det väldigt negativt men så är det ibland,

ha det bra i kylan, puss!

// Matilda <3

Mysigt med snö,..genom fönster!

Snön är underbar! I alla fall på morgonen när jag kollar på den genom fönstret och den är vit och fin, lyser upp och glittrar! Men att sen cykla och gå i den är dock inte lika roligt,..

Bild från stadsparken idag - tagen med mobilen

I skolan idag känns det som att vi bara fikade varje lektion! Engelskan sjöng vi julsånger och fikade, spanskan kollade vi på klipp på youtube och fikade, mentorstiden pratade vi, lyssnade på saga och fikade! haha massor av Julmust och pepparkakor idag med andra ord!

Efter skolan gick jag och & Emilia och solade! mycket härligt! sen gick jag till frissan som fixade mitt hår lite ;)

Ush, det borde vara bilförbud när det är isgator ute! det är så läskigt att åka och bilarna får inte fäste och kasar ;s

Imorgon ska jag till väla med några kompisar efter skolan ;) Antagligen köper jag ingenting då allt jag vill ha är så dyrt, men man vet ju aldrig!

Puss&Godnatt<3
// Matilda <3

Sommar & Värme,..först Jul

Oj vad det känns konstigt att logga in här och blogga lite igen, har faktiskt inte haft tid innan men nu kan det bli kul!

För alla som undrar och inte vet så var Thailand underbart! haha just nu längtar jag tillbaks mer än någonsin och skulle gjort nästan vad som helst för att få komma tillbaka!


Laem Sing Beach

Jag verkligen önskar att jag jobbade och hade pengar så jag kunde åka iväg med några kompisar! det hade varit helt underbart! och invånarna i thailand är så snälla! och extra plus är att de flesta killarna är snygga också! ;)

Men på tal om,.SNÖ! ush jag tycker inte om det! haha kalla mig konstig men sommaren är så mycket bättre! Idag snöade det och var väldigt kallt! Jag känner att jag behöver köpa mig en ordentlig varm jacka! men sen är jag ju också väldigt kräsen,..

Imorgon ska det bli väldigt skönt med sovmorgon till 11.15! funderar på att åka och sola och sen åka och kolla på jacka innan vi börjar,.. Lärarna har fått för sig att vi ska gå från stan till Pålsjö och göra en tidslinje på världens historia!,..kallt och tråkigt men vi får i alla fall Glögg när vi kommer fram :D

Snart är det julafton,.jag har inte riktigt kommit in i julstämning än men det kommer väl hoppas jag! Har köpt en del julklappar men har fortfarande några kvar, det är så svårt att komma på saker nu för tiden att ge bort ;s
På julafton ska vi i alla fall åka till röstånga gästgivaregård med mormor & morfar och äta, det ska bli gott!

Nu känner jag att jag borde gå och lägga mig för klockan är över 01 på natten, inte för att jag är speciellt trött men det kan ju vara bra att sova några timmar!

Ni får en possitiv lista och en till bild från thailand att njuta av först bara!

- Min GPA hjälm kommer förhoppningsvis i dagarna ;)
- En snickare kommer efter nyår och renoverar mitt rum, Äntligen!
- jag vet intemer bra saker,. förutom att min ponny är bäst! <3


Puss & Godnatt! <3

// Matilda <3

RSS 2.0