Bra minne japp

Öppnade dörren imorse i pyjamas och där stod sotaren som senare visade sig vara en gammal kompis till mamma, även hon mötte honom i dörren ganska nyvaken. Nej men vi hade inte glömt att han skulle komma idag...

Har faktiskt inte gjort speciellt mycket idag förutom att boka kiropraktor till min häst och följt med Maja och Timon på träning hos Hilde. Kollade på hennes små supersöta kattungar som man bara ville ta med sig hem!

Bild på Nickan häromdagen ;)

Spontan inköp :)

Efter ungefär 30 minuter i skolan köpte jag Thaimat till mig och mamma och körde sen till city gross för att köpa något billigt tunnt schabrak. För det första var där bara jättefula färger och dessutom var dem inte billiga.

Kom istället hem med en flaska Absorbine ultrashield flugspray som dem sålde för 199 denna veckan istället för 269 :) (lätt det bästa som finns) köpte också hästgodis och en röd svansrosett eftersom min häst kan sparka lite...



Härliga uteritter ;)

Underbar uteritt på Timon med Maja, Carro och Anna innan idag! Ikväll blev det ytterligare en härlig uteritt i Jonstorp på Nickan med Rebecka, Gunnel, Bertil och en tjej till :)

Måste visa mina supersmarta stigbygelpåsar som skyddar sadeln från repor :) är extra noggrann nu när jag har en ny sadel som jag bara älskar! En Zaldi star i superfint skick :)

Loreeeeen!

Sitter hemma hos Rebecka och har kollat Eurovision med godis, chips och överglädje för alla länder som gav 12or till Loreen! Haha helt sjukt ;D kan äntligen gå på toa nu utan att missa något bra ;p

It makes me happy ;)

Vädret gör mig alldeles lycklig ;) Körde till stranden igårkväll med Nickan och mötte upp Rebecka och Bertil där på deras hästar. Red längs med stranden, galopperade i havet och hoppade i skogen, helt underbar kväll med andra ord som måste göras om snart igen!

Matteprov i skolan idag gick åt skogen ungefär.. Men är som sagt glad ändå ;) red ut på en härlig runda med Maja, Caroline och Anna ikväll och fick även prova Annas häst Minglan. Supergo! ;)

Härlig dag

Shorts och linne, vilken dag, kan inte bli bättre :) inledde dagen med att ligga ute och sola redan halv 9 imorse ;)

Åkte till skolan för en sista psykologilektion och har nu varit ute på några ärenden.

Ikväll ska jag till stranden igen med en av mina hästar tillsammans med Rebecka och en annan :D

Osmidigt

Åkte till schenkers ombud för att skicka sadeln som jag sålt, tror ni dom kunde hjälpa mig? Nej självklart var man ju då tvungen att förboka och betala hemma innan så det var bara att ta lådan och åka hem igen... blir så trött! :(

Sommar och sol :D

Har sommaren kommit på riktigt nu kanske? 28 grader i solen är inte helt fel i alla fall ;)

Började dagen med frukost ute i solen lite extra länge samtidigt som jag pluggade lite. Körde sen och köpte mat till hästarna och fortsatte till Maxi där jag träffade mormor och morfar :)

Efter skolan har jag solat vilket var helt underbart och nu ikväll har jag ridit på en av mina fina hästar. Dom njöt ordentligt av att bli avspolade i denna värmen!
Bild från i lördags när vi skulle fira morfar :)

Sibirien

Vilken underbar dag, jag och Maja åkte till Sibirien med hästarna och Caroline följde med och fotade lite :) Rebecka och Gunnel kom också dit och vi träffade även Julia som tog några bilder på oss. Även Hanna och Daniella var där med sina hästar :)

Kan inte beskriva hur mycket jag älskar min fina söta underbara ponny <3
Julia Brännborn är fotografen på galoppbilden och Maja på den andra ;)

Sadlar säljes

Min dag blev helt förstörd imorse :(

För att göra något vettigt tog jag ut både allroundsadeln och hoppsadeln för att fota dom då dom ska säljas

Mejla gärna om ni är intresserade
mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">[email protected]

Svart wintec allround 500 Cair new, 16 1/2 " och ett koppjärn med bomvidd normal mot smal, normal eller vid medföljer då man lätt kan ändra bomvidden själv. Årsmodell 2009 i supefint skick.
Pris 3500 kr

Brun wintec Cair hoppsadel 17" och ett koppjärn med bomvidd normal mot smal, normal eller vid medföljer då man lätt kan ändra bomvidden själv. Äldre modell men även denna i jättefint skick.
Pris 1700 kr

Effektiv Fredag!

Tyckte att jag hann med mycket igår utöver att jag och Emelie var i Halmstad :) Började dagen med en timmes skola, åkte hem till mormor och morfar och åt frukost hos dem sen hämtade jag Emelie vid skolan och åkte till Halmstad där jag även hann med att fota alla bilder i mitt tema till Fotokursen:) På vägen hem körde vi inom Väla men kom ut tomhänta båda två..körde hem Emelie och tankade bilen och fortsatte hem till mormor och morfar på kalas :) Håller ni med om en Effektiv fredag? :)

Sneak peak på mitt Fototema :)

Halmstad

Jag och Emelie körde till Halmstad igår direkt efter skolan för att shoppa lite :) främst klänning till lärarmiddagen men tyvärr hittade vi ingen bra.

Så himla mysig stad att gå i och dessutom var vädret helt okej ;) Fikade på världens mysigaste Espressohouse och köpte supergod fläder och lime saft på TGR :)

Mirakeltrasa :)

Kom precis in från dagens fix i stallet. Dagen började med världens panik då jag öppnade stalldörren med händerna fulla av 4 mathinkar och skulle tända lampan med armbågen, vänder mig om då lampan inte tänds och set världens feta jävla spindel 5 cm från min arm! Fick rysningar i hela kroppen samtidigt som jag fullkomligt kastade mig därifrån, Jag kan ju säga att jag inte gick genom den dörren igen innan pappa kom och dödade den!

För att berätta något trevligt så solade jag idag efter skolan, härligt men varmt som tusan med nya rör :)

Hästarna hade haft väldigt trevligt i leran idag och jag hatar verkligen när grimmorna är leriga och äckliga, brukar diska dom men är lite rädd om min bruna Lamicell grimma och tog istället en mirakeltrasa och torkade av den med super resultat!
Mirakeltrasor kan jag verkligen rekommendera till allting, jag torkar av neoprengjordar, fläckar på hästen, benskydd, grimmor, allt man kan tänka sig :)

mot stallet...

alla dem 10 meterna! haha men ja jag ska gå ut i stallet nu och sen åka till Hilde med ponnysarna :)

Headache

Har en fruktansvärd huvudvärk just nu, inget roligt alls :( ska snart gå ut i stallet och fixa, blir ingen ridning idag, måste vara frisk imorgon.

Körde Nickan till Hovslagaren imorse och hon uppförde sig bra :)

Söndag

Transporten blev väldigt ren och fin på insidan efter att jag tvättat den :)

Efter att jag ridit på Nina kom jag hem och red på Timon samtidigt som Maja skrittade på Topas ;)

Ligger och kollar på Big brother nu, lite beroende bara ;) gick ut med Nickan till lilla hagen på framsidan så hon kunde äta lite gräs i solnedgången :) Ska köra henne till Hovslagaren imorgon och sen skynda mig till skolan... Hoppas jag hinner :)

Högtryckstvätt

Rebecka kom och sov hos mig till igår vilket var väldigt trevligt! :DKörde hem till Cissi efter och skrittade ut en runda på Ninis ;) haha galen ponny! Men supergosig ;) råkade stanna där ungefär hela dagen och hann bland annat med att köpa ny mat till min häst innan jag kom hem och red på Timon och sen gick en runda med Nickan. Topas kom ut på en skrittrunda han också med Maja ;)

Har precis Högtryckstvättat hästtransporten invändigt och ska strax gå ut och ta det sista, ska skala potatis och sen rida Ninis igen ;)

Fullspäckad dag :)

Lärarlunch i skolan idag vilket var trevligt ;) även idag var det suuperhärligt väder så lite solning hann jag med innan jag och mamma åkte till Ängelholm för att shoppa lite ;)

just nu är jag på väg in till Helsingborg för att träffa lite trevliga människor men framförallt Johanna som åker till Australien på söndag och inte kommer hem på ett helt år. Superkul för henne men jag kommer verkligen sakna henne! <3

Fixade stallet imorse innan skolan vilket jag är glad för nu eftersom jag inte hade haft tid för det nu efter :) Blev dock stressigt även imorse då jag provade kläder i säkert 20 min innan jag hittade något jag kände att jag kunde visa mig i!

Mina fina hästar <3

Känner att min svenska inte varit på topp i de senaste inläggen. Ursäkta mig, vet att det är irriterande att läsa när texten är cp!

Kom hem och följde sen med Maja och Licka på träning hos Hilde. Hennes katt Mario hade fått 5 supersöta kattungar som vi tittade på, ska allt tvinga mormor och morfar att ta en liten söt! Vi har ju redan tre stycken så jag tror det räcker för vår del ;)

Händer inte så mycket på hästfronten just nu, Nickan behöver skos och Topas vilar. Rider lite på Timon men idag red Maja ut på honom istället ;) vet inte vad jag skulle gjort om jag inte hade haft hästarna.. Dom är Liksom en del av mitt liv, familjen och bara helt underbara! ;) Kanske ska ta och skiva om varje häst i ett eget inlägg?

sool

Härligt väder och en glada hästar som kom ut i sina hagar ;)

Har redan hunnit fixa stallet och ska nu göra mig i ordning för 4 timmars svenska i skolan...ska bara äta lite frukost ute i solen först ;)

Min vanliga otur

Känns som att jag har letat överallt efter en fin klänning till studenten och igår när jag äntligen hittade en jag gillade var den såklart väldigt dyr. Kände ändå att jag ville beställa den men själv klart var den slut idag! ååh jag blir så tröt! :(
RSS 2.0