Hemsökt bensinpump?

Kom precis hem från en mysig ridtur på stranden i det underbara vädret ;)
Ska fixa stallet snabbt så jag kan sola lite medan hästarna ätet sen ;)

Var iväg och tankade min bil innan, lite läskigt var det allt när summan slutade räkna på precis exakt 800,00 kr!

Today

Började dagen med en promenad i mina easy tone och fick duktigt med träningsvärk efter att ha gjort några utfall, blev ju dubbel effekt i dem skorna...

Körde till maxi för att handla och sen hämtade jag morfar ;) Man känner folks blickar när lilla (i förhållande till bilen) jag sitter i eller stiger ur pappas stora merca...jaja låt folk kolla och tänka vad dom vill, älskar att köra den bilen ;)

Sen hann jag med att fixa i stallet, rida ut på Timon tillsammans med Elinor och efter det longerade jag Nickan ;) Imorgon SKA jag till stranden med hästarna, har ju tänkt det dom senaste 3 dagarna men det har inte blivit av tyvärr.

Nickan

Funderar på om jag ska gå ut och släppa ut Nickan i hagen en liten stund och sen borsta lite på henne. Bara hon inte blir lika galen som häromdagen, men nu ska vi väl klara oss utan traktorer! ;)

Vårfeelings ;)

Efter en väldigt regnig och dyster dag blev kvällen riktigt fin! Började med att skritta ut en lång runda på min fina Topas <3

Det var ju fortfarande varmt och vindstilla och framförallt ljust när jag var klar med Topas så varför inte rida en runda på Timon också? ;)

Solnedgång

Ridtur i kvällssolen igår ;)
Världens finaste och snällaste ponny <3

Lax med örter

Igår kollade jag igenom mammas Allers tidning och blev väldigt sugen på ett recept där :) Tyckte att jag kunde vara lite snäll och fixa maten så jag körde och handlade alla ingredienser och bjöd även hem Mormor och Morfar ;)

Det var typ örtkryddade laxfiléer med grädd och vitvinssås. Blev sååå himla gott :D åt som vanligt alldeles förmycket men man ville bara ha mer och mer!
Var tvungen att ta en bild på datorn eftersom jag inte hade en tanke på att fota maten igår. Synd eftersom den dessutom såg fin ut!

Tävling igen

Ännu en tävling bara för att jag verkligen VILL vinna! :D
Klicka på bilden för att komma till tävlingen, eller klicka HÄR

Skola - Maxi - PW - Stallet

Igår tömkörde jag min ponny och han skötte sig mycket bra! Tur han är snäll så jag har någon jag kan öva på! ;)

Var i skolan några timmar idag och efter det åkte jag till maxi för att handla - med inköpslista, definitivt vuxenpoäng till mig!

Sitter och tänker på om jag orkar gå ut på en powerwalk eller inte haha ;) sen ska jag i vilket fall ut i stallet ;)

Ingenting kul att berätta

Det har verkligen inte hänt något kul alls dem senaste dagarna så jag har inte direkt något bra att skriva. Har inte ens ridit pga olika anledningar.

Men på tal om något annat så är min Bebiskatt såå gullig ;) <3

Dressyrtävling

Igår hade vi ju planerat in dressyrtävling på hfrk med ponnyerna men pga olika orsaker valde jag att inte ta med Topas. Eftersom vi redan betalt och ändå skulle köra med Licka tänkte jag att jag likväl kunde rida Timon där som hemma ;) bra med lite variation för honom.

Har ju tagit det väldigt lugnt och bara skrittat och travat hittills så det var med andra ord första gången jag galopperade på honom sedan vi köpte honom. Skrittade bara innan det var min tur att gå till collectingringen och där travade jag lite och gjorde 2 galoppfattningar för att se så han var med mig ;) Var ju bara en LC:2 så det fick helt enkelt bära eller brista. Suuperponny som man har så skötte han sig exemplariskt och vi fick 70%! Första plats om vi inte varit utom tävlan pga min ålder ;) <3

Underbara ponny som verkligen gjorde hela min vecka liiite bättre <3
(ursäkta att jag ser tjock ut på bilden)

tävling

klicka här för att komma till tävlingen :)

Converse ;)

Var och köpte nya converse häromdagen, eller fick dom av pappa Tack <3 var i stoort behov av det! Valde mellan grå/gröna och navy och det blev dom sistnämda ;) Köpte en snygg stickad tröja från Bondelid men ska åka och byta till en mindre storlek innan jag kan använda den :)

To die for

Fin ponny

Liten ridtur på Timon blev det idag ;) där är allt bra trav i hästen!

Ska snart köra till Hilde med Maja och Licka och Topas ;)

Otur till max

Vet inte vad felet är, allt går emot mig just nu. Tidigare hade jag sådan otrolig Tur och jag skämtade lite om när det skulle vända men räknade aldrig med att det skulle bli såhär illa :(

Hemska dagar

Skulle egentligen tävlat i Åstorp idag men eftersom min fina ponny inte har gått bra de senaste dagarna valde jag faktiskt att inte åka.

Gårdagen var inget kul alls, lika så idag men Dagens enda positiva är ett stort Tack till Snälla pappa som tvättade och städade min bil <3

GodNatt hälsning från sötaste Timon

Rydebäck med Topas

Var i Rydebäck på P&R med Topas idag, hoppade en 80 som lite uppvärmning inför Söndag då vi ska hoppa en 90 i Åstorp. Han kändes inte helt hundra men så var det också sjukt kallt och regnade.

Åkte hem till Rebecka ett tag ikväll vilket var mycket trevligt och imorgon är min dag fullbokad!

Foto; Rydebäcks RF

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/884144/images/2012/pic_197273474.jpg" class="image">

Need Some Boots

Kom hem ganska sent igårkväll eftersom vi körde en liten omväg dels på grund av trafikolycka, dels ett besök på vägen :)

I vilket fall var jag ganska seg imorse och gick inte ut i stallet förrän senare men då red jag en runda på Timon. Han var väldigt mjuk och fin idag ;) Åkte sen till Hilde för att träna med Topas. Han gick i alla fall superbra i galoppen.

Väldigt irriterande innan när jag skulle rida på Timon för mina stövlar gick sönder i dragkedjan! Fick rida i skor och chaps vilket var fruktansvärt! haha Fick ju absolut inget stöd alls och fick ont i vristerna. I really need som new boots! Tyvärr måste jag vänta ända till falsterbo i sommar för att kunna köpa nya då företaget som säljer dom är Italienska och endast kommer till Göteborg- Falsterbo- och Stockholm Horse Show. Ska dock lämna in mina på lagning så länge. Självklart med min otur hade ju mina gamla stövlar ocskå gått sönder i dragedjan så jag kunde ju inte ta dom heller :(

Kan ju bara säga att jag Längtar till imorgon ;) Några timmars bilresa But it's worth it ;) <3

;)

Utretitt på fina Timonen ;)

Gött väder - från bilen

I'm back in Sweden ;) Har dock några timmar kvar innan jag väl kommer hem :)

Aldrig utan solglasögon ;) definitivt en favorit pryl efter iphonen ;)

Ben&Jerry's

Har precis gått en runda på Karl Johan och i lite olika shopping center ;) köpte faktiskt i ingenting alls men hittade lite småsaker jag funderar på att köpa hemma sen istället ;)

Ben&Jerry's serverade gratis glass dagen till ära så vi satte oss i solen på deras uteservering och så köpte jag även en varm choklad ;)

Norge ;)

Försökte blogga igår från mobilen men det gick inte att publicera tyvärr. I vilket fall gick jag upp tidigt och fixade stallet och red på Topas.

Fick duscha, äta och packa i panik sen på en timme för att hinna åka med pappa till Norge - Oslo. Jag körde sista biten alltså även inne i oslo vilket jag aldrig vill göra om. Ush vilken hemsk stad att köra bil i! Men vi hittade fram till hotellt tillslut :) Gick en runda i kvällssolen och åt sen god mat :) Åt precis god Hotellfrukost och snart ska jag och Maja gå en sväng på stan :) Åker hem ikväll igen :)





glömde mina solglasögon på hotellet när vi skulle gå ut :(

Ååh frustration!

Fy vad denna dagen blev tråkig. Dåligt väder. Ingen som kan följa med till Kap Verde den 11/4 eller Egypten den 10/4.
Ingen motivation till att gå ut i stallet.

Funderar seriöst på att åka till Norge imorgon. Kan ju inte bli mycket tråkigare här hemma ändå :(

allt och inget

Sitter i sängen och funderar på om man skulle ta på sig easy tone skorna och promenera en runda..?

I vilket fall så ska jag rida på min Fina ponnyplutt idag så kanske det förhoppningsvis går lite bättre än igår då det verkligen blåste orkanvindar! Ush inget kul alls :( Beroende på vädret och min ork kanske han får bada idag ocskå. Han är ju inte ren om man säger så.

På tal om något helt annat ska jag lägga in annons på min Moped också. såå om någon är intresserad bara mejla eller ring! :) En PGO klass II årsmodell 03 knappt gått mycket alls :)   [email protected]
RSS 2.0