nyttig

ååh vad jag älskar att sitta i mitt nystädade rum med bara dem små lamporna tända! Det blir så härligt ljus, precis så att man inte tänker på den fortfarande befintliga klädhögen i soffan (a)

Jag måste säga att jag gillar vårt schema på skolan ;) visst kunde vi haft någon mer sovmorgon men man får väl överleva! om ett tag har man förhoppningsvis vant sig vid att gå upp så tidigt ;s

anyway, har jag börjat cykla till och från skolan, väldigt skönt verkligen! man blir konstigt nog väldigt pigg av det på morgonen och det kan ju alltid behövas en extra energikick!



jag tror att jag rider för mycket för mitt knä ;s har haft väldigt ont de senaste dagarna men nu har jag beställt ett Back On Track knäskydd av cissi som jag får på måndag och det ska förhoppningsvis hjälpa ;)

Värt att notera är också att jag har ätit mindre godis och kakor än någon gång tidigare! väldigt stolt måste jag säga att jag är!

Slutar tidigt imorogn, kanske ska fika i stan med någon? Nej nej inte fika, äta scones på Expressohouse kanske? Det är gott och mycket nyttigare än kakor ;) någon som också slutar typ runt 11 som vill följa med? ;)

nu ska jag äta en lite halvsmält päronsplitt som jag har blivit beroende av (och nej den räknar jag inte till onyttigheter som godis och kakor ;P ) och kolla på tv ;)

// Matilda <3

orimligt ;s

Efter mormors 60års fest igår gick jag och la mig typ halv 4, och sen vaknade jag av mig själv halv 9 ;o Hur orimligt är inte det?  Sova i 5 timmar och sen vakna!? Haha det är ju inte så att jag är speciellt trött nu heller, Nej klarvaken ;)

Men det var iaf trevligt igår, fast endel inte var helt nyktra!



Nu ska jag iväg och sen kanske det blir Bakken idag ;)

// Matilda <3

andra dagen,.

,.var det idag i Gymnasiet, började igår och det var kul! alla verkar vara väldigt trevliga även lärarna ;)  Schemat är helt okej :D 

inte så mycket mer att skriva nu, får berätta efter några dagar i nästa vecka hur det är ;) 
 Jag&Emelie gick till Kunskap och hälsade på lärarna där ;) hihi så glada dom blev när vi kom, och iaf jag blev lika glad över att träffa dom!



haha konstig bild men jag ser glad ut och det var kopplingen till texten iaf ;P

 var på familia med pappa efter skolan idag, köpte/fick ett par converse och ett par björn borg skor, en skinnjacka och ett par svarta jeans, fick inte allt, betalade faktiskt lite själv ;) <3

ska laga tacos nu, eller iaf hjälpa mamma (a)

btw imorgon ska jag på mormors 60-års fest och på söndag ska jag på US möta hos Ellinor ;)

Puss ;D <3

// Matilda <3

fast i boken..

Ja det kan man ju verkligen säga att jag är! För tredje gången Läser jag Twilight och den är lika underbar dennagången ocskå! haha skulle till frissan vid halv 1 idag och 11:50 låg jag fortfarande på min säng i pyjamas och läste!

Väl hos frissan fick jag kritik för mitt hår! haha Jag måste använda inpackning mycket oftare och så skulle jag ta sånna speciella silikondroppar i topparna för mitt hår var så slitet!  Jaja, det är bara att vara tyst och lyda!

Nu ikväll körde jag till Lekt, vi skulle ridit ut men det blåste så mycket så vi red på banan istället, Han var såå duktig och travade fint över bommarna och sen skuttade vi över ett litet hinder 2-3 ggr och han tyckte det var så himla kul! även jag tyckte det ;)

Nu ska jag lägga mig imin förhoppningsvis svala säng och läsa det sista i boken ;)

Godnatt och sov så gott ;)

// Matilda <3

stressad,.??

Nejdå, inte alls,..


Satt här på min stol, haha ja, på min stol vid skrivbordet för en gångsskull och inte i soffan med datorn i knäet like always! och i alla fall närkte jag hur stressad jag var, satt och skakade på ena benet och även magkänslan var stress, Men jag har kommit på vad som får mig att slappna av, lite i alla fall och det är Musik och speciellt när jag kan sjunga med i låten!  Oj herregud om min Svensklärare hade läst min blogg!? Hon hade ju undrat var jag varit hela tiden med tanke på mina enormt långa och osammanhängande meningar men jag hoppas ni förstår något av dem!

Förresten var jag på Bio ikväll med Linnea, vi såg The Proposal och den var riktigt bra och man fick skratta många ggr!

snart får min dator damp så det är bäst att sluta nu ha det bäst!

// Matilda <3

massor av choklad !

Var i Göteborg måndag till tisdag, köpte ett par jättesnygga grå randiga shorts och en beige väska fast utan remmar på Rut m.fl.

Sen var vi på Liseberg på tisdagen och där vann vi Massor av choklad! Av dem sora förpackningarna vann vi Kexchoklad, Schweizernöt choklad, Dumle, Geisha och 2 Toblerone! totalt blev det 12 kg! haha vi kommer bli tjocka! sen vann vi småpåsar av daim, twix, center och gott&blandat ;)

Av Balder och Kanonen gillar jag nog kanonen mest tror jag, vilken är er favorit?

Igår var jag på ridhuset, Maja skulle rida, sen kändes det jättekonstigt och tråkigt när min gamla hoppspecial började rida och jag bara kollade, men jag körde till lekten och red ut en låång runda på honom ist ;) Och trågrälsen var ju plötsligt livsfarlig trots att han har gått över den flera gånger innan!

                  

ikväll ska jag och Linnea på Bio ;)

Puss <3

// Matilda <3

ett val,.

jag känner att jag måste få ut mina tankar, så mitt hjärta lättas ännu mer.

Jag har haft sån otrolig beslutsamhetsångest att jag har gråtit och varit sur och allt möjligt, Men, jag har äntligen bestämt mig och det känns som att det är rätt belslut,.än så länge i alla fall.

ooh gud vad jag kommer sakna det mycket, alla kompisar, som jag ändå kommer få träffa men inte på samma sätt, och framförallt Monti, min älskade lilla ponny<3

Du har ingen som helst aning om hur mycket du betyder för mig, jag älskar dig, enormt väldigt mycket, vi passade så bra tillsammans, det var du och jag, ingen annan <3  Monti&Tilda  true love<3

                   

// Matilda <3

tur på havet

Idag ska vi då ut på havet med helena och fredriks båt ;) vi åker antagligen till ven en runda tror jag ;)
Får se om dem har med vatten scootern men jag tror inte jag vågar åka i vilket fall (a)

                   




Igårkväll var vi och åt på Sillen & Makrillen, vääldigt god mat måste jag säga! Jag åt torsk till huvudrätt och marängswiss till efterrätt ;)

                   

Detta var kvällens outfit ;)

Nu ska vi åka till råå där båten finns ;)

// Matilda <3

sjätte augusti

Jag vet aldrig vad jag ska börja med att skriv i mina inlägg, men ändå har jag så otroligt mycket jag vill berätta för er.

Det känns helt okej trots att vi lämnade tillbaka min älskade ponny i måndags, Jag har ju haft några av sommarens bästa dagar tillsammans med henne <3 Den bästa var helt klart i söndags när vi va på stranden ! <3

           


Igår så badade lille katten i poolen, han hoppade efter en fluga och landade i vattnet, haha stackars liten<3 men han var duktig och simmade!  Senare på kvällen var jag ute hos Lekten, vi red ut en lång runda och i veckan ska han få skor på sig så inte hans hovar slits så mycket. Cissi är alldeles för snäll! Jag fick ett par bling bling shaps i skinn, en Kyra K tröja, en pikeur keps med bling bling ;) ett par pikeur ridbyxor, ett par andra ridbyxor och 2 jackor ;) <3 Tack! <3

Nu ska ajg gå ut och bada igen, skriver mer ikväll antagligen ;) Puss!<3

// Matilda <3

augusti, känns inte bra ;s

Då var det redan augusti, känns lite tråkigt, denna månaden lämnar man tillbaka lilla älskade ponnyn, har inte så många veckor sommarlov kvar och sen börjar skolan ! Vart tog tiden vägen ;o?

Jag tjatar alltid om tid men kanske bara för jag är stressad, helt utan anledning, men ändå stressar jag ;s

Nej, nog pratat om det nu, Jag har ju fått vara med och träffa min lille Timp! Ooh vad jag har saknat honom<3 Den lilla ponnyn är underbart söt och fin och älskad men jag är alldeles för stor för honom nu ;( det tar emot att erkänna men OJ! är klockan redan så mycket??  Nu får jag skynda mig att byta till mina ridkläder och köra till Monti, Idag ska vi hoppa bana ;) och imorgon ska vi kanske till stranden och bada ;) så mysigt så! <3

undra om jag har tillräckligt med bensin på moppen? får nog kolla det, man vill ju inte stå där mitt i vägen och inte komma någonstans Piinsamt ju!

Puss&kram! <3

// Matilda <3
RSS 2.0