bad luck

Varför ska jag ha sån jävla otur med allt?

Stackars Monti, hon fick sår på bakbenet som förvisso har läkt nu sen trampade hon av ena framskon och nästa gång jag kom dit hade hon trampat av andra och nu har hon antingen fått ögoninflamation eller blivit biten av något vid ögat för det är jättesvullet och hon ser knappt med det. Snutte<3

På tal om annat så har vi fått en ny liten kattunge, sjukt söt är den. Den ska heta Hasse eller Iris beroende på om det är en tjej eller kille ;P Den kom i torsdags och är mini liten, bara 5 veckor tror vi, mormor och morfar räddade den för den hade fastnat i morfars vedbod<3

      

Nu ska jag ut i solen ett tag sen köra ut till Monti<3 Puss!

// Matilda <3

Ögonlocken stängs nästan

Sitter här i soffan i mitt nystädade rum och hade kunnat somna vilken sekund som helst! Det är inte klokt vad jag är trött och inte gick jag upp tidigt imorse heller. Mina ben gör väldigt ont av någon anledning och mitt knä som jag "slog" i botten av poolen igår gör också ont.

Nej nu får jag sluta klaga! Körde ut till Linnea innan idag och var med henne ett tag, det var trevligt, längesedan vi träffades nu<3 Det var också första gången jag körde Moppe så "långt" detta året ;) haha!

Körde och kollade till Monti innan jag körde hem och hon har tappat en framsko :( men hovslagaren skulle ringa mig imorgon så kan jag prata med henne om det då också.

Imorgon kommer Rebecka hit ;) trevligt! <3

Nu ska jag nog gå och lägga mig och kolla på en film eller något annat bra på tv innan jag somnar med datorn i knäet, Puss och Godnatt! <3

// Matilda <3

soldyrkaren

Nu är jag lite brunare (H) haha nej men har solat hela dagen idag och hela dagen igår så lite brun har jag i alla fall blivit ;) men nu är jag trött på solen, det blir för mycket efter ett tag även om jag har poolen att svalka mig i,. FY skäms matilda! Så får man inte säga nu när solen äntligen har kommit fram ordentligt!!

Det blir nog ingen Monti idag, men hennes sår har läkt fint iaf ;) Kör nog ut där imorogn efter jag har varit hos Linnéa ;)

Dagens låt blir denna:
http://www.youtube.com/watch?v=J7-ImzMvEao&feature=related

Nu får jag väl gå ut och sola lite till, haha man måste ju faktiskt passa på när den väl är framme ;)

Ha det bäst i sommarvärmen ;) PUSS <3

// Matilda <3

Rödvin?

Hon är för go min tjej, enda stoet i hagen och då måste man ju visa sig tuff mot grabbarna ;P haha lite bitchig var hon allt mot dem!  Men dem har det så bra! ååh vad dem njuter av att bara få vara hästar och gå i den stora hagen och äta gräs hela dagarna! Inga äckliga fästingar hade hon fått heller, väldigt bra tycker jag men hon hade dock ett sår på insidan av höger bakben ;/ Men jag tvättade det och tog på lite salva så hoppas vi det blir bra ;) Hon blev även rädd för deras påfågel som visade upp sig idag, haha ;)

         
          Monti, min sötnos! <3


Det känns som att jag har badat i rödvin, vilket jag självklart inte har men däremot lyckades pappa spilla typ hela sitt glas över mig! Tack för omtanken men jag dricker helst ur glas!

Nu ska jag kolla på tv, eller film, jag är så himla trött! Puss!

// Matilda <3

Gladare?

Herregud! Kan man bli gladare än jag är just nu!? Jag tror nästan inte det, ska ut till Monti nu eller när jag har fått tag på Helena så jag vet när om dem är hemma, och sen imorgon, Imorgon, Imorgon!! haha vad jag Längtar!

Midsommar igår var trevlig, mysig och lugn, bilder kommer kanske senare om jag orkar men nu ska jag gå, puss !

// Matilda <3

Monti<3

Känner mig helt skabbig ;s sitter här i pyjamas fortfarande, har precis ätit frukost och snart måste jag gå och duscha.

varför blir man alltid så seg på sommaren? jag sover inte speciellt länge men ändå går jag i pyjamas hur länge som helst, haha, aja det är väl för det är bekvämt antagligen.

Igår hämtade vi hästarna ;) gud så härligt det var att se dom, dom blev så himla glada när vi släppte dom!
         
          Jag och Monti <3

Får se om jag kör ut till henne sen eller om jag väntar på mamma eller pappa så dom får köra mig, beror lite på vädret, just nu är der ju ganska tråkigt.

Nu måste jag duscha, puss ! <3


// Matilda <3


 

i really do love that place

Does it exist a better place than this? Yeh, I  think it does, and I think I know where too.

Kan ju bara längta tills slutet av veckan, men innan dess ska man på syskonens skolavslutning och hämta den kära lilla pållen, sen så kanske,..  ;) <3

// Matilda <3

tears on the graduations day ;'( <3

Gud, jag har fortfarande inte förstått att det är sommarlov, har ju varit ledig sedan i torsdags men vädret bidrar ju inte direkt till känslan heller för det är kallt och ruggigt men ändå, jag är ju ledig och kan göra i princip vad jag vill men det hjälper inte.

Avslutningen var så hemsk! Jag & Emelie hade lovat varandra att inte gråta, det gick bra så länge vi var nere på torget och lyssnade på musiken och allt det och sen i basgruppsrumet också, Alice´s "tal" till mig innan jag fick mina betyg handlade till mesta del om Gamleby, vilket gjorde att jag kunde skratta istället för att gråta då. Sen gick vi för att säga hejdå till de andra lärarna och när jag såg Cathrine gråta började jag också,. det var så himla sorgligt!

Kunskapsskolan 2006-2009 <3

         
          Alice, vår lärare, Jag & Emelie <3

         
        Becca, Madde, Natalie, Annika (lärare), Anna, Ida, Emelie, Erica, Jag & Emma <3

Tack till alla som har gjort mina 3 sista år i grundskolan till dem bästa någonsin! Jag älskar er ! <3                    


Och Jätte tack till mina föräldrar! hihi, jag fick 4600 kr för mina betyg, jag är sjukt nöjd, 310 i meritvärde hade jag aldrig räknat med! ;)

// Matilda <3

The time disappeared

A bit Confused var jag imorse när jag vaknade och såg båda mina avslutningsklänningar hänga på utsidan av min garderob och jag hade för några sekunder total minnesförlust, gamska läskigt faktiskt. Jag kom inte ihåg om vi redan hade varit på avslutningsmiddagen eller inte, men jo, det var vi ju igår kväll, ganska trevligt faktiskt.

Det är sjukt så snabbt tiden går, middagen var över på några miuter vilket egentligen var några timmar och imorgon är det helt plötsligt skolavslutning, tiden bara springer iväg,. Sista avslutningen på kunskapsskolan känns lite sådär, vill ju verkligen inte lämna mina underbara vänner och alla fantastiska lärare som blivit som vänner men det ska samtidigt bli skönt med sommarlov, kunna vila, sova länge, sola, bada och bara ta det lungt, inte stressa, eller i alla fall försöka att inte göra det.

tal om stress så skulle vi idag ha en föreläsning om det i skolan, men då kom det typ 8 personer som försökte hjärnmanipulera oss totalt av sin jävla sekt, scientologi hette sekten tydligen och dem var helt dumma i huvudet ! ursäkta mig men det är min åsikt, ni behöver inte hålla med. Vi satt i alla fall i Arenan från 10 till halv 12 och lyssnade på deras jävla skitsnack och sen fick vi äntligen gå hem !!

Nu har jag varit på bio med Emma, Ida och Emelie och sett The Hangover, ganska rolig faktiskt!

Oj, blev ett ganska långt inlägg idag, men så blir det ibland, tänk om vi nu hade kunnat få tiden att gå långsammare så hade jag inte haft så mycket att berätta på samma gång, ha det bäst och jag ska försöka att inte gråta imorgon på avslutningen men jag lovar, det kommer inte att gå! det blir vattenfast mascara imorgon också.

// Matilda<3

Ven med niorna ;)

fy vad jag är förkyld! emma har smittat mig :(  anyway så var alla niorna på Ven idag ;) det var ju faktiskt ganska fin väder även om det var en aning kallt ibland.

vi gick bort till typ andra sidan av ön först och när vi hade typ 1 km kvar stannade emma bussen mitt i vägen och så tog vi den ;P haha smidigt!  vi fick en ny vän också, henrietta döpte vi henne till ;) haha söt var hon!

sen åkte vi buss tillbaka till hamnen och jag och emelie gick bort till bryggan och badade där! ahha nej nu ljög jag, vattnet var ju svin kallt! men jag doppade faktiskt fötterna ;) <3 det var mysigt! <3

tack för en trevlig dag!
nu ska jag dricka te med honung för jag kan knappt prata så ont jag har i halsen, men här är i alla fall lite bilder från idag ;)
         
          This is Henrietta, our new friend !
         
          Emelie´s shoes ;)
         
          This is me and,...
         
          ..this is Emelie ;)
         
          Me, up&down ;p
         
          hihi, my legs (H)
         
          hahahha jag gör en kullerbytta  !! ;P
         
          Ahlgrens bil kö på räcket!!
         
          Emelie & emma och de två turtorduvorna ;) hehehe
         
          någon lyckades även fånga Ida på den bild! ;)
         
          sista bilden, puss ;') <3

// Matilda <3

Flum - "Badrum, Badrum"

haha ja Emelie, nu fick du verkligen ett bra tillfälle till din komentar "Badrum, Badrum" haha eller vad tycker du? <3

Nej men dagen-natten-dagen har varit sjukt rolig! haha mysigt igår, spelade spel och massa sånt sen vet jag inte hur vi fick tiden att gå men sen gick vi en "morgonpromenad" vid 4 imorse ;) hehe, det var väl mysigt!

      stortorget är inte precis livfullt typ halv 5 på morgonen ;p
       Stortorget är ganska folktomt vid 04:30 på morgonen ;p

och stackars emma var den enda som sen kollade på film, vi andra sov typ (H) <3

aja, så kan det gå men kul var det i alla fall!!  
 jag älskar er, tack för igår och idag <33



Imorgon ska man till Ven med skolan ;)  trevligt ,fast tyvärr ska det bli dåligt väder :(  men vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa!  hyra cyklar kanske? ja, det är ju klart man ska göra om det är bra väder ;)

Tisdag bjuder på turneringar av olika slag i skolan eller i parken ;) och senare på kvällen ska man på avslutningsmiddag på jacob hansens hus ;')

Onsdag är sista dagen i skolan typ, då blir det grillning på gröningen hela dagen ;p

Torsdag är det skolavslutning! Sommarlov! kan inte förstå det men det är samtidigt väldigt sorgligt, vattenfast mascara måste inköpas !! och helst innan tisdag på avslutningsmiddagen också för det kommer bli väldigt mycket tårar <3

      jag & syster igår på båten ;) <3
      Jag & syster på båten igår ;) <3

Nu ska jag duscha sen sova, är vääldigt trött ;P ahha godnatt! <3

// Matilda <3

"sleep over"

Nu har jag packat klart och ska snart ta bussen till emelie där även emma och ida befinner sig! ;)

har varit och turat med båtarna Helsingborg-Helsingör, åt väldigt god mat, det var väldigt trevligt, och fint väder var det också!

nej nu måste jag sticka innan dom ringer igen, ahha puss hej<3

// Matilda <3

shopping without money ;)

klockan är ganska mycket och jag sitter här, pigg som en,..? vad säger man? aja,. anyway, har precis kollet på film med familjen, det var väl mysigt ;)

dagen har tillbringats i skolan från 8 till typ 10, under den tiden städade jag och emelie i princip 2 skåp i hemkunskapssalen och tömde vårt eget skåp ;) hehe, sen åkte vi (jag, emma, emelie och ida) till väla en sväng, skulle kolla på skor,.men det var ju lyckat när jag insåg att mina pengar på kortet var slut och så även kontanterna, Great!
 
vi kollade i alla fall och imorgon ska jag ut med mamma & / eller pappa och köpa skorna och en halsduk as I liked a lot!

Oj! nu började det regna massor utanför! det är tur man har ett fint hus att bo i, tänk på alla stackars fattiga familjer med barn som inte har ens tak över huvudet, fyy vad fruktansvärt! och här sitter jag med värme, rent vatten, stort hus med eget rum, fina möbler, egen tv och egen dator, orrättvist eller vadå?  nej så kan man inte tänka, visst jag har det bra, är lite bortskämd men det är inte mitt fel väl? jag kan ju knappast skämma bort mig själv, eller?

måste bara tillägga att Montoro är bäst, finast och vackrast! haha nej men bäst är hon, vi hoppade 1,20 m igår i hoppspecialen, hon var superduktig min lilla tjej! <3

nu får jag väl hitta på någonting annat, kolla på en annan film kanske? jag börjar ju inte förrän 9,30 imorgon så det är lugnt, sovmorgon skadar absolut inte !! 

ha det bra kära läsare (om det finns några) puss
<33

// Matilda <3

great day!

vilken härlig dag! skolan från 9 till 12 och redovisade spanska, gick väldigt bra !! (a) sen blev det stan med emelie, emma och christian och sen gröningen ett tag, mysigt! jag köpte ett turkost linne, en vit lång t-skirt och en stickad vit klänning ;) och en vit nagelpenna ;D

nu har jag varit duktig och städat och nu väntar jag på att emelie ska komma och senare kommer även emma som ska sova hos mig eftersom vi e lediga imorgon ;) det blir bad och sol till max ;D kanske kommer även Ida imorgon ;)

         

puss&kram ! <3

// Matilda <3
RSS 2.0