mysigt väder :)

Julafton i det nya huset var helt underbar! Massor med god mat och goda kakor. Tända ljus överallt,eldning i den öppna spisen och många fina julklappar.
Igår var jag ute och red en runda på min gosiga lilla häst i det underbara vädret :)
och nej jag har inte klippt ett hjärta på bogen, det är skav från täcket :( <3
Nu ska jag städa lite och senare ska jag ta en promenad på 4 km :)

internet

Sitter för tillfället vid Saras dator på lunchen i skolan, man få ju passa på eftersom vi inte har något internet hemma än..
Idag vaknade jag 40 minuter försent på grund av att min mobil inte ringde.... Lyckat!  Jag hann nästan i tid till skolan :) Har köpt två jättefina armband som jag ska ha till min halvfärdiga outfit på julafton,,nu blir den lite mer färdig i alla fall :) Bild kommer kanske imorgon :)
Glöm inte gå in och kolla på Inverno's hemsida och köp sistaminuten julklapparna :D
www.ufinverno.blogg.se

Efter skolan idag ska jag köpa nya broddar till pållan så hon slipper halka runt i hagen...sen var det någonting annat jag skulle köpa också men antagligen var det inte så viktigt eftersom jag helt glömt bort vad det var :)

second time

Det är snart dax för andra natten i nya huset :)

Vaknade upp på mitt nya rum imorse och såg hur fint det snöade utanför :)
Idag har vi organiserat i köket och möblerat (många gånger om) i vardagsrummet men fint blir det nu i alla fall! Den nya soffan till tv-rummet har också kommit på plats och för tillfället kan vi kolla på tv4, haha :P
----
Var ute och red en runda tidigare också med Maja! Mycket mysigt när det snöade men trots broddar var det ganska halt. Till och med Lickis blev pigg och glad när vi gallopperade på gräsvägen :D

Nu ska jag fortsätta att hjälpa mamma i vardagsrummet.

Matteprov...

Vaknade 07.36 och skolan började 08.00 med matteprov... Bra jobbat! Jaja, blev lite sen men som tur var hade jag en snäll pappa som körde mig :)
Matteprovet kändes ändå ganska bra och just nu sitter jag och väntar på att ha betygssamtal med Mia :)
-----
Jag börjar bli lite trött på att flytta nu faktiskt, i natt kom vi hem halv 2, konstigt man håller på att somna i skolan? Förhoppningsvis är vi klara snart, vi siktar i alla fall på att flytta in nu till helgen..men vi får väl se :)
-----
Efter juridiken idag ska jag bege mig ner i staden och leta upp ett par tjocka FINA skor. Jag hittade ett par igår som var bekväma och varma Men ganska fula, eller nej kanske inte fula men dem var helt enkelt inte jag :s Men hittar jag inga idag får jag väl gå emot mig själv och köpa ett par praktiska skor framför utseendet...Inte likt mig....

MIN!

Pållan är nu MIN, min min min, bara min! :D<3

Huset börjar bli tomt på möbler och nu ska vi köra ännu en runda med fler saker, det börjar närma sig inflyttning! :)
På tal om annat så fick vi våra skoldatorer idag :D Trevligt trevligt :)
Nu ska vi köra, Pusshej!

Tävling

dålig dag...

Sitter i skolan och har enorm huvudvärk trots att jag tagit panodil... Hade det inte varit för debatten i eftermiddag hade jag legat hemma i sängen (den enda möbeln som finns kvar på mitt rum) under täcket och kollat på film...
Snart är det iaf lunch, kanske känner sig bättre efter lite sallad från hälsovisionen :)
RSS 2.0