sleepover x2

Lovet har varit väldigt nice och jag tror inte det blir sämre!
Jag och Rebecka bodde på gården själva och passade hästarna :D verkligen hur mysigt som helst! Världens snällaste familj måste jag säga! Jag fick träna med Diddi helt gratis för Erika och sen rida ut med henne de andra dagarna :) Jag och Rebecka bakade och lagade mat och hade jättekul! :D <3
Diddi på översta och Eko under :)

Onsdag till torsdag sov jag hemma och hade vääldigt lång sovmorgon! Man kan ju säga att jag var en aning trött!
Sen har jag sovit hos Johanna och vi hade också jättekul! Vi gick först på bio, Fish Tank, väldigt speciell film måste jag säga! det blev i alla fall massa snack och maten vi lagade blev supergod!
Idag har jag packat upp och sen packat ner till Göteborg som jag och Linnea ska åka till imorgon :D Gud vad kul det kommer bli! Vi tar tåget upp och ska bo på hotell och på söndag ska vi kolla på GBG Horse Show :D

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom dom hämtar mig vid 07:20 imorgon!
Godnatt!

gott&blandat :)

Idag har jag gjort absolut ingenting förutom att ligga i sängen och kolla på TV :) Först på Dirty dancing som gick på tv och sen The secret life of the American teenager som visades i princip hela dagen :)
I fredags var jag och åkte skridskor i ishallen med Sara, Emelie och Lina, sjukt många små barn men vi överlevde och det var flera år sedan jag åkte senast så det var kul! Trots att det var snö och väldigt kallt cyklade jag faktiskt dit! haha väldigt bra för att vara jag måste jag säga:)
Det är alltid kul att träffa nya människor och ännu roligare blir det om personen i fråga är supertrevlig! Tack för en trevlig fredagskväll med god paj och tjejsnack med Johanna och Marina :)
Igår hade vi kalas för min lillebror som inte är så liten längre, 13 år fyllde han förra lördagen, japp på Alla <3 dag, somliga har mer tur än andra ;)  I alla fall spelade vi spel, Rappakalja, på kvällen när de flesta var en aning alkoholpåverkade! haha ja det var ju en rolig upplevelse och med många konstiga förklaringar! Jag var inte alls trött så jag somnade inte förrän vid 4 på natten/morgonen så därav tillbringades denna dagen i sängen framför TV:n!
Imorgon ska jag åka till Rebecka och bo hos henne till onsdag, Ska bli jättekul verkligen! ;D
Och nästa Helg bär det av till Göteborg för där är det Göteborg Horse Show :D

Jag har bestämt mig för att inte äta godis och ljus choklad på ett tag, det är okej med typ 70% mörk choklad och någon kaka ibland men jag är så sjukt beroende av socker (godiset) så det finns inte ;P




allt och ingenting

ja,.jag har ju inte bloggat på ett tag men skit samma, har inte haft tid!

Mitt rum har verkligen blivit superfint! ljust och vitt och jag älskar det!

Jag har varit hos frissan också, gjort slingor och klippt  luggen haha för jag såg ingenting så himla lång den var ;P jag vet itne mer vad jag ska skriva men jag har ridit min fina monti ponny<3 Dum som jag är tog jag dressyrsadel och jag fick ju inte liite träningsvärk eftersom jag inte ridit på nästan 6 veckor ;s men det var kul! och jag får ha henne i sommar igen ;D

hur det går med foderponny vet jag knappt själv :( jag letar och letar men snart hittar jag väl någon jag gillar förhoppningsvis ;)

nu vet jag inte vad ajg sak skriva mer än att jag hatar energidebatter och fossila bränslen!

ha en bra dag!
// Matilda

confused & depressed

My head is a mess right now men jag ska inte skriva allt jag känner för omvärlden här, man blir ledsen och vill avreagera sig genom att blogga men jag ska inte göra det,.
Tack för en i övrigt mycket trevlig dag med Ida och Emelie och sen även Jojo :) <3
// Matilda <3

Duktig!

En helt okej skoldag som inte började på bästa sätt! haha jag försov mig imorse och vaknade halv 8 ;o aja, jag lyckades på något konstigt sätt bli klar på 10 min och kom bara lite sent ;)

Hade två lektioner och sen slutade jag ;) var på Expresso house och firade Annikas födelsedag :) Sen gick jag tillbaka till skolan med Emma och det blev att jag stannade och pluggade! Där fanns ju mer trevligt folk! Jag blev klar med Ergonomi uppgiften och lämnade in Påskön samt hann göra spanska läxan! Duktigt! ;)

Sen kom jag hem och kollade på film,..ingen aning om vad dem hette men dem var bra!

Är inte på topp humör för tillfället, men att skoldagen är lika kort imorgon skadar ju inte! och dessutom träffa Emelie och Ida efter sak bli kul!! ;D

Nu ska jag gå och duscha och hämta någonting gott i kylen som jag inte alls bara har kollat typ 17 ggr redan! haha ha en bra dag!
// Matilda <3

onödig info ;P

Jag måste bara börja med I Love My New Room!
Nu till lite viktigare saker :) Jag vill såå väldigt gärna åka på semester under påsklovet och helst till Thailand. Har försökt få med några kompisar och lyckats bra med det men priset på flyg är det stora problemet tyvärr, det är så himla dyrt! Boende är inga som helst problem, det löser sig när man väl kommit ner men flyg,..
Någon som vet en hemsida man kan boka billiga flygresor på?


Kap Verde kan vara ett alternativ om föräldrarna gå med på det, men där är ju inte lika billigt att "leva" och jag älskar det härliga och vänlig folket i Thailand ! <3 Aja, hoppas det löser sig på något sätt för jag vill verkligen åka utomlands till ett varmt land!
På tal om annat så har jag prov i geografi imorgon, mindre kul. Jag orkar inte plugga mer så det är bara att hoppas på det bästa! Nu ska jag gå och duscha sen ska jag sova!
Puss&Godnatt! <3
// Matilda
RSS 2.0