Glad Ponnyskrutt!

Hoppade för första gången på hela sommaren med världens finaste Ponny igår :) <3
All Dressyr har verkligen gjort underverk på henne, hon är hel underbar nu och hoppningen gick super :)
Framridning, där Dressyren kom in i bilden :)
Framhoppning på litet kryss
efter ett tag hoppade vi lite högre :)
Glad ponnyskrutt <3
Fina ponnyn har nog aldrig varit så glad och hoppat så fint! <3
avslutade som vi började, med dressyr :)
Ingen kommentar om min missmatchnig med rött schabrak och rosa tröja :P
Hoppträningen med Star i onsdags gick bra men kunde gått bättre, hon gillade inte kombinationen och jag flög ganska högt! haha men jag satt kvar :D  Hon är ändå bäst! <3

Moppetime ;)

It's finally mine :) and I'm still smiling :)
Idag lagade jag omelett till frukost med morötter i :) Mycket gott faktiskt, och lite nyttigt förhoppningsvis ;P
Funderar på att köra moppe ut till gården och rida ut på Monti eftersom det blev ett dressyrpass igår på henne, men det är tråkigt att vara där själv så jag får försöka få med någon :)
Hoppponnyn har blivit en fiin dressyrponny :) <3
Cissi var och hjälpte mig med Star och hon gick också jättebra! Tyvärr inga bilder eftersom Maja som fotade red samtidigt som mig, men det får väl bli nästa gång :)
ikväll blir det hoppträning på hfrk med Star så då kommer det antagligen någon film :)

Förstå "grejjen" :)

Igår kom Emelie hit och sen åkte vi till gården :) Jag red ett dressyrpass på Monti och hon var superfin verkligen!
Duktig ponny! <3



Senare på kvällen åkte vi till gården igen och då red jag och Maja ut en sväng och sedan lite dressyr som avslut, Även Star var fin idag så det är nog som Cissi sa att det är jag som förstått "grejjen" med hur jag ska göra! haha :)


Ikväll kommer Cissi och kör ett dressyrpass med mig och Star, får se om någon kan fota lite eller kanske filma? Och så ska jag försöka rida ut en sväng på Monti, antingen innan eller efter, beror på tidsschemat idag,..ska göra lite andra saker också,.. :D

Imorgon blir det hoppträning på hfrk med Star och innan dess hade jag tänkt rida lite dressyr på Monti :)


Det ska vara en Pay&ride på Åsbo PK den 9 augusti som jag hade tänkt vara med på, men proppen har inte kommit upp än,.. :/ Någon annan som ska dit?

happyface!

Igår red jag ut en sväng på Star själv, det gick superbra och jag hittade tillochmed en "väg" mellan 2 åkrar som gick att rida på! Haha överlycklig för minsta lilla eftersom ridvägarna lyser med sin frånvaro! Men snart kan man nog rida lite mer när bönderna klipper/skördar sina åkrar! :D

Idag kom Cissi för dressyrträning, Det gick riktigt bra med både Star och Monti! Provade även det nya tredelade gummibettet som hon tog med sig och det funkade också bra :) Så det ska jag rida på nu några dagar :D
Imorgon skulle vi egentligen åkt till stranden med hästarna men så blev det inte eftersom mamma bestämt att vi ska till Röstånga marknad :( Aja, vi får väl se i veckan istället :)
Bild från förra året :) <3
Citat av pappa tidigare idag
"40 tusen för att få dig glad"
Nu ska jag vara lite social, kan ju bara tillägga att det är inte många sekunder jag inte har haft ett leende på läpparna idag ;)

Fyndat!

Igår var jag först på Lantz trafikskola för att göra syntest inför körkortstillståndet och det gick bra! Kunde andas ut efteråt då jag inte behöver ha några glasögon ;D

Sen åkte vi i alla fall till Ryketofta eftersom där var rea, och givetvis var vi inte tomhänta när vi gick ut,.. Det blev en Pikeur Vinterjacka till mig som jag skulle få i julklapp av mina föräldrar! och sen blev det en PK piké, jättesnygg, beige och rosa :) Till Starlight blev det ett flugtäcke från Mark Todd, jättebilligt, bara 200 kr :) Och ett par benskydd i läder med fårskinn eftersom hennes ben är så känsliga :D Efentliga priset för både bak och fram var 1300 kr och dom fyndade jag för 400 kr! Helt perfekt! Man ska passa på att handla när det är rea!
Vi var på Hööks en runda också och där blev det ett supersnyggt klarrött schabrak som också var på rean för 85 kr :)
Flugtäcket och så syns även benskydden :D
Schabraket ser oranget ut på bilden men det är rött egentligen :)
Ska snart bege mig ännu en gång på cykel till Sara för att följa med henne till Ryketofta ;P

Hoppträning

Hoppträningen gick superbra och jag är riktigt nöjd med tanke på att jag bara hoppat henne när jag provred henne :)
DUKTIG HÄST! <3
Hon lyssnade jättebra och hoppade hur fint som! Tyvärr blir det inga bra bilder i ridhuset :( Men Pappa filmade istället :) Så filmen finns att se på Facebook :)
Ska antagligen dit nästa onsdag och hoppa igen :)
Imorgon ska vi till Ryketofta eftersom där är utförsäljning och se om vi hittar något kul :) Brukar alltid bli något... :)

egg and bacon?

Nej inte riktig English Breakfast, istället åt jag två fullkornsmackor med skina och tomat och sedan kokade jag ett ägg :) Det var Emelie som lärde mig att man håller sig mätt längre om man äter ägg :)

Jag är faktiskt riktigt nöjd med mig själv, Det lönar sig på vågen att rida två hästar om dagen och sedan springa och fixa i stallet en massa hela tiden :)
Har städat lite för att göra mamma glad när hon kommer hem, och sen kör vi väl ut till gården eftersom jag ska rida och sen kommer även Rebecka och Transporten :)
Nu ska jag fortsätta städa på nedervåningen :)

Träningsdax :)

Låg och solade innan och trodde jag skulle dö av värmeslag men inte skulle jag använda poolen när vi har en sådan,.. nej det är ju dumt! haha :)

Iallafall frågade cissi om jag ville träna och självklart ville jag det så det blev att åka ut till gården :)
Först red jag Starlight och det gick faktiskt ganska bra :) Hon blev mjuk och började gå riktigt fint faktiskt :) Jag var helt slut efter ridpasset men det var bara att spola av henne och hämta Monti i hagen och tränsa henne. På grund av hennes skav red jag ju barabacka så det blev ett dressyrpass bestående av skritt och låångsam galopp (undviker trav utan sadel)   :) duktig ponny säger jag bara ;)<3
bild från när vi tog några små skutt igår :) she appreciated it <3


Imorgon blir det hoppträning med Starlight på hfrk och jag hade tänkt rida ut med Monti tror jag och sen får jag longera den lille vita så han inte är helt vild när Maja kommer hem från Blekinge och ska rida på honom :)

strawberries :)

Dagen startar med Jordgubbar och mjölk precis som gårdagen avslutades! Snart ska jag iallafall bege mig på cykel till Sara :) Ska bara plocka ihop alla saker jag ska ha med mig först ;P

Igår red jag först på Monti och det gick väl helt okej, inte som när cissi hade dressyrträning med oss för då gick hon som en dröm! Fina lilla ponnyskruttan <3 Men sen red jag iallafall Starlight och det gick också jättebra! Hon gick på bra frammåt och det var det enda jag krävde av henne :) <3
Jag och mamma var på Hööks och där hittade jag en jättefin limegrön grimma som jag var tvungen att köpa till henne då hon passade så himla bra i mitt limegröna schabrak :)
haha konstig bild på mig men Starlight är fin ! <3
Idag får Monti vila eftersom hon har ett jättestort skavsår av sadelgjorden :( och sen får jag väl rida barbacka några dagar :/

Starlight <3

Idag kom Starlight hem till vår gård :) En helt underbar liten häst <3
Kommer bättre bilder ikväll eller imorgon :)
Hon trivdes verkligen direkt i sin hage och blev i alla fall vän med Icen även om Monti är en aning skeptisk men det går nog bra snart :)
Just nu är vi hemma och ska laga lite mat innan vi ska tillbaka till gården för Cissi kommer så jag och maja kan träna lite :)

Fredag :)

Till att börja med var Kristianstad helt underbart! Vi var ute och åt god mat, shoppade och hade allmänt trevligt :) Sen begav vi oss till Blekinge och där blev det en Båttur ut på havet som också var jättetrevlig!

På väg hem mot Helsingborg stannade vi i Hässleholm för att kolla på en häst som sagt, Starlight. Helt underbar var hon! Så....
...Imorgon kommer hon hem till oss så jag får prova henne där :D
I alla fall var jag på Bio med Linnea igår och kollade på Eclipse, Heelt underbar film! :D Hade lätt kunnat gå tillbaka in i salongen och kollat en gång till :) Helt spontant sov Linnea hos mig och idag kollade jag på Dear John, helt underbar film!
Ponnysarna fick nya skor idag också och Monti var inte halt längre vilket hon var dagen före, Antagligen hade hon vrickat sig bara :) <3
Nu ska jag sova eftersom jag ska gå upp tidigt imorgon,..igen... !

Same place, again!

Som jag skrev tidigare ska jag åka tåg till Kristianstad ikväll, det roliga är dock att Kenza också kommer dit med tåg! Dock kommer jag tyvärr sådär lite mer än 4 timmar efter henne men ändå! Haha sammanträffande till max med tanke på att jag och Johanna även lyckades välja Kreta samma vecka som hon ;)

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan köra till gården :)
En söt bild på lille Icen eftersom min ponny inte är så glad för att vara modell ;P

Lantz

Ja, igår var jag, mamma och pappa på handledarkurs på Lantz trafikskola. Ja! Jag är bara sådär ett år sen med det men va fan jag har inte haft tid innan,.. :)
I alla fall så fyllde jag år i tisdags :) Mycket trevligt! haha ;) Jag fick mestadels pengar men även kläder och en speciell rockring somär extra tung och masserar samtidigt som den tränar magen! Supersmart! Sen fick jag även Körlektioner på körskolan :) Jag fick ocskå "LOVE" i vita träbokstäver att sätta på min hylla :)
Orkade inte fota allt men här är en bild på rockringen som ska göra min mage vältränad!
Imorgon ska jag åka till Emelie och Erik i Kristianstad och sen kör vi vidare till Blekinge där mamma och pappa hämtar mig på söndag då vi ska till Hässleholm och kolla på en häst :)
Orkar inte skriva mer men räkna med att få information om hästen på söndag eller måndag :D
haha ha det bra!

Gratis resa?

Jaha, då har jag jobbat på ridskolan i två veckor, första var väldigt soft men sen kom helvetet! ahha men, men jag överlevde!
Ponnysarna slår ihjäl varandra om de går i samma hage eller i hage bredvid varandra så nu går de i hagar på olika håll,.. :/ lite tråkigt tyvärr. Imorgon ska jag i alla fall med Cissi till Höör på arabutställning (hästar!) så kameran ska laddas! Dessutom får jag träffa min lille ponny som jag saknat mycket :) <3 Och på söndag kommer Rebecka hem från USA :D
Blev nyss erbjuden en Gratis resa till Kreta, same place som jag och Jojo var på, haha men jag kan fan inte åka helt själv! :P Speciellt inte när det var Florenc som betalade! Big NO,NO! hahaha :D
Nu ska jag sova! Ha det bra alla!
RSS 2.0