dressyrträning :)

Finally Internet! Helt otroligt vilken jävla tid det tog men nu så!
---------
Åkte in till ridhuset i morse med hästarna, tyckte det var dax för årets första dressyrpass för Cissi :) Vilken fin häst jag har! Lite vintervila har nog gjort henne gott för det var enorm skillnad idag jämfört med förra året :D Puss på henne <3 och nästan på Cissi för att hon är så bra! :D
-------------
har varit i Huset på brohult hela eftermiddagen och städat lite men innan vi körde dit blev det en runda till Hööks för att köpa "pessoa"sele men eftersom jag älskar att shoppa så blev det även spontanköp av stigbyglar :)
Bild från Hööks
Imorgon efter skolan hade jag tänkt skritta ut en runda och sedan klippa av vinterpälsen på lilla ponnyn :)
Jag tror jag ska be pappa filma mig och Star på träningen på onsdag, kan vara kul/nyttigt att se sig själv rida ibland :)

mer flum!

Träningen igår gick jättebra, duktig häst jag har! <3
Igår kom pappa hem med ett duntäcke jag fick av farmor och imorse när jag vaknade ville jag verkligen inte gå upp ur sängen, täcket är underbart! :D
just nu sitter jag i skolan och läser om Katolska Kloster, mycket trevligt...jag är bara påväg att somna :s
ojsan, såg nu att jag glömde publicera inlägget innan men nu är det dags för skärpning här! sluta läsa bloggar och kolla allt annat på internet och börja plugga!
detta blir bara mer flummigt hela tiden känner jag, nästa lektion ska vi typ äntligen få se slutet på filmen Babel, looking forward to it!!

flum :D

kom hem igårkväll men en trött och svettig häst efter ett träningspass inne på hfrk så idag åker klippmaskinen fram :)
Just nu sitter jag på juridiken och kollar på bilder på annas dator :) idag slutar vi 14.30 istället för 16.00, Tummen Upp för det! :D
detta blev flummigt känner jag, kanske kan fota ngt roligt sen och lägga upp...ja, vi får se!
haha hejsvej!

2010 var bäst

Telia och Bredbandsbolaget verkar inte förstå att människor faktiskt är i behov av en vanlig jävla telefon och internetuppkoppling! Men om man ska se det positiva har jag blivit betydligt mindre beroende av främst internet :)
De senaste dagarna har jag shoppat en del kläder vilket jag var i stort behov av :) Tack mamma och pappa :) sen blev jag av med tusen spänn på ett bett jag beställde till hästen... mindre kul :/ men vad gör man inte för sitt djur?
Som vanligt säger alla att det nya året ska bli bättre än det förra men jag tror verkligen inte på det, 2010 gav mig så väldigt mycket som jag aldrig någonsin kunnat drömma om,.. Bland annat åkte jag till Kreta med Johanna, var i Portugal med familjen, vi flyttade till en helt underbar gård med ett stort fint hus och jag fick egen häst som jag tjatat om i jag vet inte hur många år! Allt jag kan säga är att 2010 blir svårt att slå! :)
------------------------
Kollade på gamla bilder innan och blev helt ledsen på hur brun jag var i somras.. Jag vill utomlands igen men först måste jag tjäna ihop lite pengar... :/ Får väl ta ett extra jobb någonstans, känns bara som att jag inte har tid för det :s Speciellt inte med skolan samtidigt som jag är så less på trots att jag inte har börjat efter lovet än :(
Nej nu väntar jag på pappa så han kan köra mig och syrran till hfrk så vi kan rida lite :)
RSS 2.0