Snart är det...

...Sommarlov och det närmar sig med stormsteg!
Det är knappt att jag kan förstå det, nyss var det fyra veckor kvar, och idag, just idag är det endast två! Det är helt sjukt vad snabbt tiden går!
Dagens lunch tillbringades på stan där jag & Amanda kollade på skor i den underbara solen som tyvärr gästades av en något tråkig blåst...Men som sagt skor..jag hittade ett par ganska snygga ballerina (som jag är i stort behov av!) men dem kändes inte helt hundra,..
Spanska nationella gick åt skogen,,höll dessutom nästan på att somna(!)
Jag kom hem 17.30 idag och var sjukt trött och frös efter att ha haft idrott på Heden så jag tog en filt och la mig på soffan :)
Nu har jag skrivit lite på min hemtenta(!) och hade faktiskt tänkt att sova, Har jag förresten berättat att jag fick sommarjobb på ridhuset? väldigt dåligt betalt måste jag säga :/ Men det är ju i alla fall bättre än inget alls :)
God natt alla och sov gott! :)

Tråkig lektion :)

Ännu en hemtenta dag i skolan.. och ännu en dag med tidsfördriv på facebook m.m.
Bra jobbat Matilda! eller inte... men men, få plugga mycket efter lunch ist.. :(
Har funderat på att beställa detta paketet till min kommande ponnyhäst och Kanske kan Monti få låna det i sommar :P
Ska snart på lunch så ha det bra,..hörs nog på lektionen i eftermiddag igen när jag har tråkigt! :)

måndag

Jag ska alldeles strax plugga, tänkte bara blogga lite innan och dra ut på tiden ännu mer... :)
Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag cyklade inom Hööks på väg hem från skolan, köpte inte så mycket mer än en longerlina, gramantyglar (som inte är 7 mil långa som alla på hfrk) och fårskinnsludd till lädergrimman :)
Nu närmar sommaren sig och jag längtar så sjukt mycket :) Det kommer bli underbart denna sommaren :)
Puss!<3

Otydligt,..

Ursäkta mina konstiga inlägg på bloggen om ni inte förstår så trösta er med att det gör knappt jag heller :)
Men en sak vet jag, jag är helt chokad och kan inte riktigt förstå vad som hänt men jag är helt otroligt glad!
Fråga inte, kan ändå inte förklara!
Nu ska jag gå och duscha :)

Överlycklig! :D

Jag längtar så sjukt mycket till sommaren nu! haha, jag är helt överlycklig!
Hade tänkt sola idag men ja, solen försvann ju så det blev inte så mycket av det..
Nu ska jag i alla fall äta :) Kanske hittar på något roligare senare :)

ordspråk, eller?

Ropa inte hej förrän du kommit över bäcken..
Lite svårt i detta fall måste jag säga men I'm trying :)
Ska till hfrk nu på möte :)

Brun med riktig sol :)

Måste skryta lite med att jag faktiskt blev lite brun innan när jag solade :)
Men i alla fall blir det möte på hfrk imorgon och om det är fint väder ska jag sola sen :) efter det blir det grillning på gröningen :) hoppas verkligen på fint väder!
På tal om annat så sov jag 4 timmar natten till idag, såå, God Natt alla för nu hade jag tänkt ta igen några timmar!
Puss!

and I like it!

Sitter/halvligger just nu ute i solen och det är helt vindstilla :) I LOVE IT!

Hade Nationella i MaA imorse, 8-10 och sen end of the day :) Satt på McDonald's ett tag och sen stan och efter det blev det en promenad hem :)
Förtillfället är jag väldigt glad men vi får se hur länge det varar :s Hoppas på vääldigt länge!
Nej nu ska jag fortsätta sola, ska till stallet senare och gå med lille Timpen och sen ska jag rida Monti :)

a pretty nice day!

Min dag har i största allmänhet varit ganska bra :)
Dagen började med en cykeltur till skolan i det underbara soliga vädret :) Och jag kunde äntligen använda mina solglasögon igen! I alla fall var första lektionen utomhus, vi studerade molnen! haha :)
Efter mattelektionen stannade jag och Amanda kvar och fixade med vårt engelsk projekt :)
När jag skulle cykla hem hade jag motvind och det gjorde ont i ryggen när jag andades så den cykelturen var ju mindre lyckad än den i morse..men, men, Inte klaga nu när vädret äntligen börjar bli lite bra! :D
Sen åkte jag i alla fall till stallet med mamma och syster :) Var ute och gick en runda med lille Timp också :) Glad blev han när han fick äta massor av gräs! haha snutte då! <3
Nu har jag suttit och skrivit klart svenska uppgiften, Äntligen typ! är dock inte så väldigt nöjd men, men :)
Nu ska jag duscha hade jag tänkt och sen kolla på tv :) ha det gött!

...

Förlåt att bloggen dampar och trycker ihop all text till ett stycke, ganska jobbigt att läsa, men jag kan faktiskt skriva med styck indelning bara att bloggen har lite problem med att förstå det!  :)

"Inte Bra" : )

Ursäkta för de extremt tråkiga inläggen innan idag men så kan det bli ibland...
Dagen har varit...mindre bra tror jag.  Skolan var typ skittråkig idag men sen tog jag i alla fall bussen till väla, ganska onödigt med tanke på att vi köpte fika och sedan åkte vi hem direkt igen (Jag, maja, mamma & pappa)
Men i alla fall skulle jag fixa någonting att äta på kvällen, fast i köket var spisen fortfarande urkopplad så jag fick bege mig till maxi för att handla någonting istället så det slutade med varma mackor som inte blev speciellt goda, men en promenad till cykeln (som stod uppe vid busshållplatsen) och sen en cykeltur var vad min hjärna behövde så det var ganska skönt faktiskt :)
Ikväll kollade vi även på resor, någon som har något förslag? :) Helst inom Europa med tanke på att vi var i Thailand i November... fast jag hade inte tackat nej till typ Florida eller Miami :)
För er som missade det så visade sig solen idag :D Tummen UPP!! :D
Nu ska jag duscha och sen kolla på tv eller någonting liknande, börjar 9.45 imorgon, Ganska soft! :D"

I'm doing nothing....

Nu gör jag ännu mindre än jag gjorde i förmiddags :) Duktigt!
Jag hatar verkligen Historia!! Just so you know!
Puss!

tidsfördriv...

Just nu sitter jag i skolan och försöker skriva någonting vettigt på svenskan, dock går det inte så bra men jag kämpar vidare :) Hemtentan i Historia och Samhälle kan ju bara.. jag vet inte men typ brinna upp!? Jag orka inte!!
Nej nu ska jag sluta klaga! Hur går det för alla andra med övningskörningen? Själv har jag inte börjat än, har inte haft tid men nu snart ska jag gå handledarkurs med mina föräldrar och sen kan jag börja köra lagom till sommaren :)
Jag har också konstaterat att jag inte så speciellt bra på att kakla/foga, haha jag blev helt svart av fogen igår när jag skulle hjälpa pappa så  nej, inte riktigt min grej :)
Nu har jag snart suttit i en timme utan att komma någonstans med svenskan så det är dags att fortsätta!
Bye bye :)

The sun is gone...

Vädret är skitdåligt och jag hade väldigt gärna flyttat utomlands, typ Frankrike? Amanda är på tror jag! haha men det känns lite orealistiskt just nu så jag får väl vara glad för vad jag har / kommer att få... :D
Men varje gång jag ser bilden jag har på skrivbordet på datorn längtar jag tillbaka till underbara varma och sköna Thailand! Där är verkligen underbart och jag har många gånger funderat på att göra något med mitt projektarbeta där nere :) Får se vad det bli men annars ska jag spara spara och spara massor med pengar så jga kan åka dit ändå på semester :)
Herregud så brun jag var! Nu liknar jag mer en...mjöl..påse? Känner mig jätteblek verkligen! Det är så himla dyrt att sola solarium och sen har jag i princip aldrig tid heller. Brun Utan Sol fungerar faktisk ganska bra men det är lätt att missa något ställe och då blir resultatet inte så bra haha.. Nu är tyvärr min Brun Utan Sol lotion slut och det har bara inte blivit att jag har köpt någon ny. Den jag har använt och ska köpa igen är Dove Summer Glow, Lite speciell lukt i början men man vänjer sig!
Nu måste jag städa, ursäka för ett ganska tråkigt inlägg och att jag iprincip aldrig uppdaterar min blogg men jag har aldrig någonting vettigt att skriva om!
RSS 2.0