Vill utomlands NU

Projektredovisning heela dagen i skolan idag och jag är mycket nöjd över min och Annas redovisning :) Klicka HÄR för att komma till vår hemsida där vi har samlat alla ridklubbar i skåne som erbjuder handikappridning.

Körde faktiskt bil till skolan idag och var väldigt ambitiös som tog med mig easy tone skorna för att gå från bilen till skolan och tillbaka ;) bytte sjlvklart till mina snygga skor sen då jag aldrig i hela mitt liv skulle gå i Walking/Jogging skor i skolan, bara inte min grej.

Solade efter skolan vilket var ett bra tag sedan, Underbart och jag tycker allt jag fick lite färg ;D Körde sen till mormor för lite god mat och en trevlig pratstund.

Skrittade ut en runda på Ponnyn med hacket för lite omväxling och sitter nu och längtar som en jag vet inte vad efter att få åka på semester till soolen och få lite go färg, kunna relaxa och bara ha det hur gött som! Kap Verde vore inte helt fel ;)
Bild från Thailand 2009

Fina ponnyn

Sitter i skolan just nu och lyssnar på projektredovisningar... Snart om typ 2 timmar är det min tur.. Ååh vill inte vara sist men men..

Tränade med Ponnyn igår och det gick så sjuuukt bra! Fan vad fin häst jag har! Vill inte sälja honom ;( <3

Inget kul alls

Väldigt tråkig dag i skolan med svenska i 4 timmar :( inte blev det någon Hildeträning ikväll heller eftersom det blåste storm :(

Hoppas morgondagen blir trevligare ;) ska ju förhoppningsvis träna då istället med Topas ;)

dagen blev bättre

Avslutade en väldigt tråkig dag med en joggingrunda med mina underbara easytone som gav mig extrem träningsvärk! haha kan knapt gå nu! Fortsatte med att mocka till båda hästarna och Red sen ut en runda på Fina Topas i den underbara kvällssolen <3

Har kommit på ett knep som gör att jag behåller mitt tålamod och kan slappna av igen även om han inte riktigt gör som jag vill ;) NRJ i hörlurarna ska jag absolut fortsätta med :) Han gick faktiskt riktigt riktigt bra idag för att vara på uteritt och imorgon blir det Hildeträning igen :)

Fick våra kläder från ABC-gruppen idag i skolan också :) Hoodtröja och joggingbyxor med tryckt text på. Mysigt värre :D

ska kolla lite på tv nu innan jag somnar ;)

New shoes ;)

Jag är ju inte den mest aktiva personen i frågan om träning (utan hästen) Meen, haha the big but! Idag fick jag ett par reebok easytone av bästa pappa! Tack så jättemycket :D så nu ska jag förhoppningsvis få lite mer motivation och börjar redan idag med att gå en 4 km lång powerwalk med hästen i släptåg ;D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/884144/images/2012/pic_195618152.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/884144/images/2012/pic_195618152.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/884144/images/2012/pic_195621541.jpg" class="image">

Söt!

Haha go katt man har ;)

Pay&Ride

Var på Pay&Ride med Topas idag och han skötte sig så himla bra! ;) inte hans fel att jag fick totalt hjärnläpp och glömde banan i första klassen. Det är inte ofta det händer mig! Haha men så kan det gå helt enkelt ;)

I andra klassen gick det också väldigt bra och ja, jag kom ihåg banan den gången ;) ooh vad jag är nöjd över min fina fina fina ponny idag ;)

Bilden lånad från Rydebäcks RF på Facebook.

Putsat allt :)

Jag putsar i princip alltid både träns, sadelgjord och stövlar efter varje ridpass eftersom jag vill hålla lädret fint. Dessutom går det väldigt fort då det aldrig blir så smutsigt ;)
Använder TIBhorse lädertvål som är superbra!

Lördag-Ridpass och Fika ;)

Red på min fina ponnyplutt idag och i slutet av passet gick han nästan lika bra som igår ;) ååh vad det är roligt att rida när allt går bra! Men jag har konstaterat att han behöver låång uppvärmning för att gå bra :)

Imorgon åker vi till Månsgård på pay&ride och han ska få ha sin bruna outfit, brunt lamicell schabrak med orange kant, orangea boots(kanske) och såklart ska jag ha mina bruna ridbyxor och min bruna hjälm ;)

Åkte in till Helsingborg för att fika på nya Espresso House med Emelie och snacka om allt möjligt, mycket trevligt ;)
Blir en bild på en god morotskaka från när jag fikade med mormor pch morfar för några dagar sedan ;)

Ibland känns det som en dröm

Herregud vad min ponny var fin att sitta på idag! Massa kärlek till Topas <3

Började med att skritta fram och lösgjorde honom. Red sen över lite bommar och tillslut gick han riktigt riktigt bra! Red helt utan graman och han kändes som i en dröm! :D Galoppen var verkligen helt underbar! Blev så inspirerad så jag anmälde oss till en dressyrtävling ;) haha vi får väl se hur det går :)

åååh

Precis kommit in igen med handen rejält sönderriven efter att ha jagat stina som smet ut! Eftersom hon är opererad och har sån krage på sig få rhon ju såklart inte gå ut.
Fixade bloggdesignen innan och blev ganska nöjd men så fort jag lade upp förra inlägget så fick den totalt damp och jag vet inte hur jag ska fixa det... Hjälp mottages med glädje!

Fina Timon

Blev ju himla härligt väder mot eftermiddagen/kvällen så jag och Maja passade på att rida ut en liten runda på Licka och Timon ;) mysigt!

Imorgon har jag tänkt jobba Topas över lite bommar och Timon ska få sin dagliga dos av skritt och trav :)

Breakfast ;)

Lite frukost nu med yoghurt, Müsli och skivad banan ;) plus ett knäckebröd och lite juice :)

Gårdagen

Körde till Helsingborg och simmade med Johanna på förmiddagen vilket var väldigt skönt :)

Och på kvällen gick Min ponny superbra på träningen igår <3 ;)

Ny header :)

Tyckte själv inte det blev så bra men kände att jag inte längre kunde ha Starlight på min header. Det var ju ett bra tag sedan hon åkte, 8 månader idag för att vara exakt. Saknar min fina häst otroligt mycket <3

Får lära mig lite mer om hur man designar och ändrar saker så jag kan få lite ordning och reda på bloggen :)

Ska äta frukost nu sen åka till Helsingborg med hästen och i eftermiddag visa ponnyn ;) Beroende på vädret kanske det blir en liten ridtur på Timon däremellan :)

Sommarkänsla ;)

Red "bara" två hästar idag. Började med Nickan och hoppade lite smått i min dressyrsadel, aa det gick bra det med!

Fortsatte med Topas i ridhuset som var väldigt varmt! Han var aningen okoncentrerad idag :/

Hästarna blev i alla fall superlyckliga när jag tog av dem deras täcken ;) var ju alldeles underbart väder idag. Sommarkänsla till max när det blev varmt att rida i en enkel tröja :)

Today

Släppte ut hästarna för ett tag sedan och kollar nu lite klipp från Big Brother ;)

Fixa stallet och rida 3 hästar idag, har inget annat liv haha, men jag trivs med det ;)

Bild på söta Timon i sitt nya täcke :)

Underbara väder ;)

Började dagen med lite projektarbete med Anna och träffade där efter Johanna för en mysig promenad och en fika i norra hamnen i det underbara vädret ;)

På hemvägen körde vi inom Hööks och Ryketofta där det blev lite nödvändiga saker. Bland annat ett par svarta lädertyglar, bruna lindor och regntäcke ;)

Hoppade lite lätt med min finfina ponnyplutt idag också som tyckte det var superkul! Vill ni se film från idag? :)

Väla

Till väla nu för lite lunch/plugg/shopping med Anna :)

Måste också säga grattis till pappa som fyller år idag :D

Ridtur i skogen

Jag och Maja körde till mormor och morfars stuga med hästarna igår för att rida ut i skogen :)

Har ju blivit rätt tråkigt med bara ridhus och skrittrundor här hemma senaste tiden så både Licka och Topas tyckte det var kul med lite variation :)

Trevlig dag :)

Dagen bjöd på trevlig Malmöresa med Anna och avslutades väldigt trevligt hos Linnea tillsammans med Fanny ;) kollade lite resor, snackade skit, åt god mat och såg halvt på film :)

Tidig morgon imorgon så jag ska sova NU

Topas <3

Körde till ridhuset ikväll med ponnyerna ;) Topas gick faktiskt väldigt bra! Duktig ponny jag har ;)

Malmö imorgon igen med Anna :)

Malmö och tillbaka

Idag blev det ingen ridning alls på hästarna. det blåste isbjörnar så jag tappade lusten helt enkelt. Fixade allt i stallet på ungefär 40 minuter vilket är väldigt snabbt måste jag säga!

Sen körde jag och Anna ner till Malmö för att ntervjua till vårt projektarbete. Mycket trevligt :) Åt Mc Donalds på vägen dit och sen var vi frusna på hemvägen så då blev det en varm choklad :) Måste säga att jag är nöjd med min körning och vi fick oss några god skratt i alla fall :)

fina ponnyn <3

Idag körde jag och mormor till familia för lite shopping :) Åt god lunch på grafitti och fikade sen hemma hos henne, mysigt :)
Åkte hem och fixade min lille häst (Topas) och körde sen Alldeles ENSAM (förutom att maja var med och hjälpte till med lastning) till Hilde för att träna. både körningen och träningen gick mycket bra! :)

Shopping

Off to Familia ;)

Lite nya bilder ;)

Idag har jag ridit på båda mina fina hästar :) Gick väldigt bra måste jag säga :) <3 Mamma var med ute och fotade och i slutet även elinor :)

Ute på vägarna ;)

Är och hämtar Anton på "mopedskolan" Stallet sen för att rida på Båda hästarna idag ;)

Trevlig kväll igår med god mat ;)

Dagen

Efter uppkörningen träffade jag Cissi ett tag sen körde jag hem till mormor och morfar för att fika lite ;)

När jag kom hem igen blev det tårta och efter det stallet ;)

Longerade Nickan idag vilket gick bra :) hann tyvärr inte med Topas men imorgon ska båda hästarna hinnas med! :D

Körkort :D

Teoriprov igår och uppkörning idag vilket gick bra båda två! Vilket betyder att jag nu kan köra NÄR jag vill :D

Topas

Red på min fina underbara Ponnyplutt idag :) han var stel som en pinne så jag flyttade honom i sicksack på vägen. Red på ridbanan och jobbade mycket med övergångar och tempoväxlingar för att få honom att bära sig själv eftersom han hängde väldigt mycket i handen i början. Bara red och red för att tillslut få honom väldigt mjuk och genomriden i båda sidorna och då slutade jag när det gick som bäst :) travade bara idag, galoppen tar vi imorgon ;)

RSS 2.0