Inköpsrunda behövs!

Igår städade jag lite i sadelkammaren så nu ser det snyggt och prydligt ut igen :) Har några grejer jag hade tänkt sälja också.

Måste åka på "inköpsrunda" i veckan också och inhandla ett snyggt vitt dressyrschabrak och eventuellt ridbyxor och handskar, Tror nog jag ska åka till Rycketofta :)

Idag red jag ut en runda på min lille ponny och han skötte sig väldigt bra måste jag säga :) Tror nog han hade lite träningsvärk så idag blev det bara skritt och trav men det var tillräckligt för att få honom att arbeta ordentligt :)

Invigde mina nya boots idag också :)

// Matilda

Oväder

Idag vaknade jag tidigt av huur mycket åska som! trodde helt seriöst mitt fönster skulle trilla in!

Min lille häst har fått vila idag, hur kul är det att hitta på något i regn och åska lixom? Istället fick han bli ordentligt borstad och sen knoppade jag manen på honom! han blev supersöt :) tyvärr sammarbetar inte mobilen så jag kan inte ladda upp bilderna i datorn :/

Imorgon hoppas jag på lite bättre väder så vi förhoppningsvis kan rida på Nina :)

halvdålig bild från igår.. maja filmade men får se om jag lyckas få över den i datorn :)
// Matilda

Krya på Tanten <3

Pappa var och hämtade ett Horseware vintertäcke som jag köpt begagnat i lund idag men tyvärr passade det inte Tippen utan satt perfekt på Licka så ja.. Lilla tanten fick en krya på sig present kan man väl säga eftersom hon har haft en hovböld :( men hon är på bättringsvägen i alla fall :) Hennes framhov är fint inpackad med gips och bandage i ett litet paket!

Får leta vidare efter ett vintertäcke till min lille häst men just nu ska jag och pappa rulla in några halmbalar och sen förhoppningsvis åka till ridhuset så jag kan rida lite ordentligt idag :)

// Matilda

Last day in freedom

helt sjukt att sommaren redan är slut, eller i alla fall mitt sista sommarlov i mitt liv. Känns skumt och jag vill verkligen inte börja skolan imorgon, men men det är ju inte så att man har något val direkt.

Har egentligen massor av saker jag skulle behöver göra, tvätta, shoppa, gå till frisören, fixa lösnaglar, rida Topas, ringa körskolan som jag har skullat göra hela sommaren...  men istället åt jag Mc Donalds frukost som pappa kom hem med och snart åker jag nog hem till cissi! varför göra det man ska när man kan göra annat istället?

Nu har jag inget vettigt att skriva mer än att det enda jag ser framemot imorgon är träningen på kvällen :)

// Matilda


Pink Lady/Gay

Min och hästens outfit igår blev rosa! Han är så söt i den färgen trots att han är valack...Vet att Cissi inte håller men men tyst nu! :D Blev tyvärr ingen bild för mamma satt men en av Hildes kattungar i knäet.. :)

Det började mindre lyckat med att jag glömde mina stövlar och sporrar hemma men som tur är har jag en snäll pappa som körde dit med dom! Tack så mycket!! Dessutom hade en lastbil satt sig fast i kanten på Hildes väg in så vi fick stå och vänta ett tag och blev lite sena..MEN min lille Ponny skötte sig exemplariskt igår och gick hur bra somhelst hela passaet, från början till slut och till och med i galoppen! :D Är såå nöjd med honom <3


// Matilda

Pessoa

Idag har jag varit hos Cissi och ridit på fina Nina :) Gick bra förutom mitt ben som gjorde lite ont efter att jag lyckats med att trampa ner mellan ett galler idag när jag jobbade! Smidigt Matilda!

Var på Rycketofta med Cissi också och där Köpte/fick jag en supersnygg rosa tröja/pike från Ariat och ett nytt Back on Track knäskydd :) + mat till min lille häst. Tack så jättemycket! :) <3


Gick på promenad med Topas sen vilket inte gick sådär bra...Kom hem igen och Longerade honom i Pessoaselen och när han sprungit av sig all överskottsenergi gick han faktiskt väldigt bra :) Duktig liten ponny! Imorgon blir det dressyrträning för Hilde :)


Litet filmklipp från idag :)
Dessutom fick jag tränset han har på sig av Elinor :) Tack så mycket! :) <3

// Matilda

Vill hoppa...

Saknar det otroligt mycket, att kunna galoppera i Rätt galopp, raktfram utan att hästen kör upp huvudet mot himlen och hoppa. att få tävla igen med en häst som Vill Och Kan <3 Saknar min Starlight<3
kommer aldrig sluta älska dig pållan ;-( <3

//Matilda

"Plötsligt händer det"

Min ponny var såååå fin idag! :D:D:D

Åkte till hfrk och red på det nya underlaget, verkligen superbra måste jag säga! Tummen upp till det :) Sen att Topas gick så jäkla fint är ju också hur bra somhelst! Givetvis glömde jag kameran hemma, men men, så är det ibland (: Red med gramanen mest för att han inte skulle kunna köra upp huvudet när jag galopperade. Skritten var fin, skänkelvikningarna funkade bra, han tryckte inte in vänsterbogen efter att jag fått igenom den sidan och traven var underbar! Är så himla nöjd med honom idag! "Plötsligt händer det" haha måste säga att den reklamen faktiskt stämmer rätt bra!

haha söt bild!<3

// Matilda

Typ ouppfostradeller vad?

Igår Red jag och Maja ut en runda på kvällen. Tänkte att jag tar hacket eftersom han går bäst på det ute...typ det värsta jag kunde gjort!  Red på vägen till en liten grusväg där vi kunde trava vilket gick bra, sen skulle vi ut på vägen igen för att komma till en annan grusväg, vad gör hästen då? Jo MITT på 70-vägen får han för sig att stegra, hoppa, backa, gå på fel sida, kasta sig och samtidigt kommer bussen! Jävligt lyckat! Med hacket kan man inte göra så mycket heller men alla andra gånger har han skött isg utmärkt så vad fan hände? Blev förbannad på honom så han fick sig ett ordentligt pass på stubbåkern och där gick han faktiskt riktigt bra :D

Skithäst! men han är söt ändå :)

Idag hade vi tänkt åka till ridhuset för att rida lite "ordentligt" men istället lutar det åt att åka hem till Cissi och hoppa lite :)

// Matilda

Blue boots!

Igår kom mina Blå Boots som jag har köpt :D
Undrar dock när jag ska få chans att inviga dom eftersom vädret har STORA problem! :( Hoppas på att vi kan åka till ett ridhus imorgon!

Har tränat ett par gånger med Topas för Hilde och det gått både bra och dåligt, en gång var jag beredd på att ge bort ponnyn medan han en annan gång var han hur duktig som!

// Matilda

La playa!

Åkte till stranden igårkväll med hästarna, det var verkligen supermysigt och min lille häst skötte sog väldigt mycket bättre än förväntat! :D

Min häst försökte ta dykcertifikat....nej stackaren snubblade :(

// Matilda

Humörssvängningar...

...ja man kan ju nästan tro att vädret har humörssvängningar! Ena stunden är det strålande solsken och nästa ösregnar det och åskar! Vad händer lixom?

Har inte blivit någon ridning idag inte eftersom det antingen varit alldeles för varmt och kryllat av insekter eller har det ösregnat och då har det blivit för blött! Är detta tröttsamt eller? Som tur är fick han sig ett ordentligt ridpass igår så en extra dags vila denna veckan skadar väl inte... :/

Får se hur vädret är i imorgon för då kanske vi kan åka till brucesskog och rida en sväng :) Och Cissi! På torsdag ska jag träna för Hilde :D Just so you know :D


// Matilda
RSS 2.0