nyttig

ååh vad jag älskar att sitta i mitt nystädade rum med bara dem små lamporna tända! Det blir så härligt ljus, precis så att man inte tänker på den fortfarande befintliga klädhögen i soffan (a)

Jag måste säga att jag gillar vårt schema på skolan ;) visst kunde vi haft någon mer sovmorgon men man får väl överleva! om ett tag har man förhoppningsvis vant sig vid att gå upp så tidigt ;s

anyway, har jag börjat cykla till och från skolan, väldigt skönt verkligen! man blir konstigt nog väldigt pigg av det på morgonen och det kan ju alltid behövas en extra energikick!



jag tror att jag rider för mycket för mitt knä ;s har haft väldigt ont de senaste dagarna men nu har jag beställt ett Back On Track knäskydd av cissi som jag får på måndag och det ska förhoppningsvis hjälpa ;)

Värt att notera är också att jag har ätit mindre godis och kakor än någon gång tidigare! väldigt stolt måste jag säga att jag är!

Slutar tidigt imorogn, kanske ska fika i stan med någon? Nej nej inte fika, äta scones på Expressohouse kanske? Det är gott och mycket nyttigare än kakor ;) någon som också slutar typ runt 11 som vill följa med? ;)

nu ska jag äta en lite halvsmält päronsplitt som jag har blivit beroende av (och nej den räknar jag inte till onyttigheter som godis och kakor ;P ) och kolla på tv ;)

// Matilda <3


Kommentarer
emelie

2009-08-28 @ 11:48:17
URL: http://emelieandersoon.blogg.se/
emelie

Vårt schema e riktigt bra! :) synd bara att vi slutar så olika tider :/ Jag har också blivit riktigt nyttig, jag tror man blir onyttig automatiskt på sommarlovet :P Men jag äter ju dock inte en päronsplitt om kvällen

2009-08-28 @ 11:50:24
URL: http://emelieandersoon.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0